Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Тази "зелена лапичка" си мига още отначало, до дисплеят ти е заминал. Викай сервиза
Боби61 - напреднал
Горелката е купена 2015 г., версия 1-3 1-2 и досега не съм имал никакви проблеми с нея.
Тази пролет, в самия край на сезона се повреди редуктора на малкия шнек.
Оказа се, че редукторите използвани тогава вече ги няма и взех от "Артемис-2БГ" такъв, какъвто влагат в сегашните горелки.
Сега проблема идва от това, че монтажа на новия редуктор е с четири винта, а стария беше с два, и фланеца с който се монтира към горелката идва с малко по-малък диаметър за пробиване на нови дупки.
Молбата ми е, ако някой има фланец за редуктор с четири винта и не му трябва, бих искал да го купя.
Затова се купуват части само от дистрибутор, в Артемис са полуфабрикати
Боби61 - напреднал
Явно, че е така...
За Враца най-близкия дистрибутор се оказа в Бяла Слатина, а аз мислех, че само ще трябва да монтирам новата част на мястото на старата, което всъщност можеше да стане ако горелката беше две години по-млада.
По това време нямах възможност да отсъствам от работа, а отоплителния сезон не беше съвсем приключил, та го довършихме на ток.
Куриерите вършат страхотна работа в такива случаи :cool:
Боби61 - напреднал
Грешката е моя. Изобщо не предположих че ще ми трябва друг фланец.
kalin72 - майстор
А2 дървесни пелети дали ще ги хапва добре Rb20? Че цената е съблазнителна, 380 лева за тон...
И пушек.........няма да се вдига.
Толкова евтини, дали няма причина?
Ако на пръв поглед не може да ги прецениш, купи и пробвай!
kalin72 - майстор
Утре ще купя 2 чувала за проба. Но да, съмнителна цена е, но пък си казват, че са А2...само да не са като ония на баща ми, дето и при мен не горят :)
нед авг 25, 2024 9:25 pmkalin72 написа:
Утре ще купя 2 чувала за проба. Но да, съмнителна цена е, но пък си казват, че са А2...само да не са като ония на баща ми, дето и при мен не горят :)
Драсни някой ред да кажеш как са!

На мен ми остана половин тон слънчоглед от промоцията на брата, но ако има пак бих взел още тонче. Голям кеф е като набере локомотива- няма спиранье!!!

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: