Нека намерим най-тънките цени.
fbr - майстор
Тия дърва, като на клиповете, с брадва тип клин се цепят само с поглед.
kr1100 - майстор
пет юли 19, 2024 1:20 pmvlax написа:
пет юли 19, 2024 1:15 pmSvetoslavoff1 написа:
Оставят ли те да почиваш, ако не си свършил работа ? :) :partyman:
Аз бърза работа нямам.Така се загарят казаните. :-D
Като вариш гъсто е така и силен огън. :-D
kr1100 - майстор
пет юли 19, 2024 12:02 pmKrasi_S написа:
И аз да попитам за тая водоструйка от 22-ри... Дават я уж мощна - 2400W, 500л/час (8л/мин), 115бара. Заслужава ли си?
Имам от първите от 2012г. 2015 г ми я смениха с нов модел заради главата с въртяща струя/ спря да се върти/
Други проблеми не съм имал , но зимата източване на водата, а на входа филтър допълнителен.
За климатик и климатичен и воден радиатор - отдалече
brum - майстор
Конуса за цепене съм го пробвал с електрически винтоверт и беше пълна греда. А беше от най-острите (3 вида са масовите). Но си мисля, че с ударен гайковерт ще стане работата. За палатки го мислех, ама си останах с мисленето.
И на удар е греда, както се вижда в един от клиповете.

Според мен има леко противоречие между желанието да си сред природата и другото да си супер подготвен.
Защо се изнасям от къщата си, от цивилизацията? Да ми е удобно? Кое да ми е удобно?
Разпъването на чеиза не ме товари, но прибирането на катуна ме съсипва.

Няма да си нося винтоверт и конус за цепене, ако ще да ми ги подаряват!
Само с рекламна цел и само като партньор на Шварца, за PrankSide! Точка!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пет юли 19, 2024 9:23 pm, променено общо 2 пъти.
nikolson - майстор
Цепене на дърва в гората... :? Дали е разрешено сечене на такива дебели?
Да не издребняване, че казуси всякакви!
Ако има нарязани трупи или паднало сухо дърво, задължително ще ползвам, ако ми потрябва.
Колко ще изгоря, докато спазвам професионално всички мерки за пожарна безопасност- издадени и неиздадени?
vlax - майстор
пет юли 19, 2024 8:36 pmkr1100 написа:

варя само гроздова като предварително материала съм го минал през преса,и да искам няма как да стане :-D
пет юли 19, 2024 9:32 pmvlax написа:
пет юли 19, 2024 8:36 pmkr1100 написа:

варя само гроздова като предварително материала съм го минал през преса,и да искам няма как да стане :-D
На профи ли се правиш бе?! Хаха!
До преди две- три години съм варил само така.
Последните две- три си пукам купешки, обикновено минали през пет цикъла. Поне на етикет де.
пишман_майстор - майстор
Взех си вентилатора на 20 волта. Случайно влизам вчера с жената. Тя на манджите , аз естествено по зеленото .
То било убава работа ( тоя вентилатор) .
Проблемът е, че аз на 20 волта имам много малко неща. Само 2 фенера и нитачка , и оттам две батерии от малките им по 2ач.
Не знам някой дали прави преходи за батерии от чужди марки към парксиде-то. Ще видя из групите

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: