Нека намерим най-тънките цени.
Поради спешна необходимост посетих зеления "щанд".
Награбих комплект свредла 60см. За тях имам балтон, дето вече се е изплатил.
За 30лв. ко им плащаш?!
Налага се да прокарам канал през каменен зид, между две съседни помещения, който се оказа 55см. Достроявано е към къщата някога.
Бих една дупка с най тънкото, за ориентация.
Изплатиха се и свредлата.

На Илинден не се работело- разбрах късно, та сега изкупвам големият грях.
Честито на именниците, на колегата Шоп и на останалите тайни колеги!
Indianec 2 - специалист
Взех от седмичните промоции принадлежности за флекса само, че отдавна нищо не бях вземал от лидл-а.
Това ме подсеща, че работих и със средният зелен флекс- 125мм.
С диск за бетон, никакви грижи.
Рязах замазка, която се кърти, за да се копае за полагане на канал.
За малко да си купя най големият им флекс, но от "конкуренцията".
Къде не съм ги дал 79 пари, но нямам работа за него.
А диск за бетон нямаха. Точно това, което ти трябва в момента, евтино, ама го няма!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб юли 20, 2024 12:07 pmТрифон П.Трифонов написа:
.
Награбих комплект свредла 60см
Tа , ... погледнах и имаше само малко длета, начи изкупени свредлата. Нищо де, аз имам едно 60см, златно... Не плача... Но много обчам ей-тъй, като се повъртя малко и да си намеря нещо детп 'може да потрябва" и си взех онези смешни куки...
съб юли 20, 2024 6:41 pmn_a написа:
Tа , ... погледнах и имаше само малко длета, начи изкупени свредлата. Нищо де, аз имам едно 60см, златно... Не плача... Но много обчам ей-тъй, като се повъртя малко и да си намеря нещо детп 'може да потрябва" и си взех онези смешни куки...
А на длетата захвата погледна ли?
Че посегнах, защото ми трябват, ноооо...
kr1100 - майстор
взех 1 прожектор без да гледам какво пише на кутията - оказа се бял . Нищо - няма да страда от слънцето./
kr1100 - майстор
пет юли 19, 2024 9:32 pmvlax написа:
пет юли 19, 2024 8:36 pmkr1100 написа:

Като вариш гъсто е така и силен огън. :-D
варя само гроздова като предварително материала съм го минал през преса,и да искам няма как да стане :-D
Че откога се научи така :?
Но вариш ли от райска ябълка отървеш огъня , и през преса да е няма да ти помогне. Райската бавно и славно - иначе голЕм проблем. ? :?
Николов Н. - специалист
"...На селският казан преди години проверяваха колко вода да налеят преди изваряването, като слагаха вътре една лопата и наливаха вода докато дръжката сама падне настрани. И пак имаше загаряния макар и рядко..."
Мярка за концентрация на джибрито. :? :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб юли 20, 2024 6:55 pmТрифон П.Трифонов написа:
...
А на длетата захвата погледна ли?
Че посегнах, защото ми трябват, ноооо...
Видях, но вече съм далече от темата и не ми проговориха
Миналата седмица ли беше примоцията на акумулаторните 12 волта машини? Сякаш да.
Та, отивам аз в 8ч. минус 2м. Отпред смесена опашка.
Набелязвам конкуренцията и си жетонвам количка.
Следя дългия, но ми прави ластик, понеже не искам да газя никого с количката. Ориентира ме като морски Фар.
Виждам как награбва доволно един импакт, около две секунди преди да зашепя втория.
Не съм бързал, понеже са пари на вятъра, демек се правя пред себеси, че не държа толкова, но момченцето в мен ги иска.
В ляво е перфоратора, още малко на ляво зегето и накрая вкарвам четвърта кутия в количката- винтоверт.
Обръщам се- последните два импакта в ръцете на две дами с вид на загорели механици.
Стискат здраво, че няколко мустакати обикалят като обрани евреи, но не са сигурни дали държат правилното нещо.
Питам любезно- За гайковерт ли ви пратиха?..........Ъхъ.
- Това е то. И се ухилиха доволни. На етикета пише Винтоверт!!!
От днес- друга тема, зная че това може и мъж да заблуди.
Вървя лекинко към касата и гледам регулярните пранксайдове на постоянните рафтове.
Забелязвам 20в импакт за 119 пари ли беше?! Подминавам го, понеже си комплектовах 12в серия. У дома отлежава още един винтоверт и се вживявам по покривите като Сандокан с двата ножа.
На касата купих първата от общо 4 батерии по 5Ач.

Докато се прибера у дома, въпросните стоки в брошурата бяха с жълт кръг вържу тях съдържащ лидълски извинения. Освен зегето.
Тази седмица поглеждам брошурата и ко да гледам- Големия 20в импакт на промоция уж- същата цена, като предната седмица, но също със жълт кръг отгоре! Изкупен!!! Предната седмица никой не го поглеждаше. Ми нямаше го в брошурата, хахаааа.
Овце сме! Не е виновен маркетинговият отдел на Лидлото.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: