Понеже 80 пари, пари ли е, много загледах мултикукъра. Някой правил ли е баница в такова?
Нека намерим най-тънките цени.
458 мнения в "Промоция в Кауфланд на инструменти и уреди"
MamaMy
- майстор
Едно време и майка и баба имаха тенджера чудо. Това са били Адам и Ева на мултикукърите. За парите си не струва и 1/3 от това което му търсят. Че фурната ми с конвектор се справя по-добре. Истината е, че всяко ядене сготвено бавно на по-ниска температура става по същия начин заради вентилатора. Предпочитам готвене на висока температура на жар. Скарата или грил тигана не лъжат. Всичко останало е мода за пари.
вт юли 23, 2024 12:15 pmMamaMy написа: Едно време и майка и баба имаха тенджера чудо. Това са били Адам и Ева на мултикукърите. За парите си не струва и 1/3 от това което му търсят. Че фурната ми с конвектор се справя по-добре. Истината е, че всяко ядене сготвено бавно на по-ниска температура става по същия начин заради вентилатора. Предпочитам готвене на висока температура на жар. Скарата или грил тигана не лъжат. Всичко останало е мода за пари.http://www.alo.bg/elektricheska-tendjer ... va-8682784 Имаш предвид тази тенджера? Дам, на баба и на мама дълго време това им бе фурната... Що синци съм изкрала докато дядо или тате ремонтират ...

Добре, ПАК няма да си купя мултикукър

Трифон П.Трифонов
- майстор
вт юли 23, 2024 12:24 pmn_a написа: Добре, ПАК няма да си купя мултикукърЧестито!![]()
Мисля, че се превъзнася защото си ги е купил. Мулти нямам, еърфраер също, но от последният съм опитвал ......произведения. Не става.
"Multicooker и Airfryer са може би двата най-смислени кухненски уреда след хладилника. И не е защото са модерни (първия го имам вече 3 години) а защото са полезни и показват че "бързо, лесно и вкусно" може да бъде не просто рекламен слоган. За голяма част от хората напълно заменят фурни, котлони, скари и фритюрници но тези с предразсъдъци и разните кухненски сноби ще намерят 100 причини за да ги заклеймят като безполезни и приравнят с класическия прахосъбирач - кухненски робот. Не всички са чревоугодници и не всички прекарват 3 часа на ден в кухнята заради едното ядене."
https://hardwarebg.com/forum/archive/in ... 69363.html
Един хубав тиган, една тенджера, една фурна и котлон- нищо повече не е нужно.
Добре де и грил тиган, а скарата си е скара. Заменям я понякога с грил тигана.
Кака, я ти мулти тенджУра за сносни пари!
https://www.olx.bg/d/ad/elektricheska-t ... 9peG5.html
cholev
- майстор
По въпроса за еърфреърите. Имам този дет се води 9в1. Понеже се ползва нон стоп си взех още един (един в коридора, един в лятната кухня). Много полезна машинка. Ето и една любима рецепта: разрязваме 2 груши по средата и издълбавяме. Поставяме по 1/4 от синьото сирене на лидълската марка- с него става най добре. Последния път нямаше и сложих данаблу, но резултата е по лош. Печеме в еърфраера 16мин на 165оС.
По въпроса с тримерите. Вчера извадих тримера от 2014г флорабест и батерията не пали. Този който не е скорда а с ножчета. Има още резервни и машината разботи. Който му се занимава с ремонт на батерията или присобсобяване на друга ПОДАРЯВАМ тримера. За целта трябва да минете да си го вземете.
На потапящия циркуляр 20в му се поизноси диска. Но размера е 140х20. По магазините тук гледам 130 и 150. Дали ще станат и кой да предпочета. Оригинален черен перформанце 140х20 няма и кой знае кога ще има.
За оберфрезата Х20 си купих база от алито за маса. За къси заготовки ОК, но скоро ползвах на дъски 2м за снаждане перо/нут и фрезата губи височина поради това, че механизма за регулиране височина на базата се саморазвърта и трябва да се спира и донастройва, което е много досадно. Ка до го застопоря още не съм измислил
По въпроса с тримерите. Вчера извадих тримера от 2014г флорабест и батерията не пали. Този който не е скорда а с ножчета. Има още резервни и машината разботи. Който му се занимава с ремонт на батерията или присобсобяване на друга ПОДАРЯВАМ тримера. За целта трябва да минете да си го вземете.
На потапящия циркуляр 20в му се поизноси диска. Но размера е 140х20. По магазините тук гледам 130 и 150. Дали ще станат и кой да предпочета. Оригинален черен перформанце 140х20 няма и кой знае кога ще има.
За оберфрезата Х20 си купих база от алито за маса. За къси заготовки ОК, но скоро ползвах на дъски 2м за снаждане перо/нут и фрезата губи височина поради това, че механизма за регулиране височина на базата се саморазвърта и трябва да се спира и донастройва, което е много досадно. Ка до го застопоря още не съм измислил
вт юли 23, 2024 12:29 pmТрифон П.Трифонов написа:Благодаря. Явно просто ми се харчат пари. От нищо нямам нужда. Лигавя се. Мисля, имам 2-3 мулти тен'жури... Не ми се готви вече. Ерген съм - салати и сухоежбина...вт юли 23, 2024 12:24 pmn_a написа: Добре, ПАК няма да си купя мултикукър...![]()
Един хубав тиган, една тенджера, една фурна и котлон- нищо повече не е нужно.
Добре де и грил тиган, а скарата си е скара. Заменям я понякога с грил тигана.
Кака, я ти мулти тенджУра за сносни пари!
...
Ах, в Лидл се заседя един-единствен чугунен валандър. 49 пари мисля. В кръчмата скарата ми бе едно оребрено дебело търкало с дръжка, за върху газов котлон.
Трифон П.Трифонов
- майстор
Шегуваш ли се?! За 30 минути?!
Тоя кебап с мулти от кофлана?! Да тЪрча, докат не са затворили?
chapara
- майстор
вт юли 23, 2024 3:08 pmТрифон П.Трифонов написа: Шегуваш ли се?! За 30 минути?!Не е от коф тамедиквоси.
От Метро е и не е бил 80лв., макар и в промоция. Беше около 150 лв.

НИК0013
- помощник
вт юли 23, 2024 1:42 pmcholev написа: По въпроса за еърфреърите. Имам този дет се води 9в1. Понеже се ползва нон стоп си взех още един (един в коридора, един в лятната кухня). Много полезна машинка. Ето и една любима рецепта: разрязваме 2 груши по средата и издълбавяме. Поставяме по 1/4 от синьото сирене на лидълската марка- с него става най добре. Последния път нямаше и сложих данаблу, но резултата е по лош. Печеме в еърфраера 16мин на 165оС.Тримера може ли да се вземе в неделя?
Тема "Промоция в Кауфланд на инструменти и уреди" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература