Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
mironcho - специалист
Добави в сметката и разходите време и транспорт за да ги подменяш и пробвай нещо по-марково. За съжаление нямам мнение, кое е по-марково от Осрам.
п.п. Онзи ден смених една крушка в-так с 5г гаранция, която беше навъртяла 4 години и 8 месеца, но не ги препоръчвам.
vencil - специалист
Филипса са вечни, от много години насам в къщи и по колата нямам изгоряла крушка.
zz_stefanov - майстор
Бях я подкарал да са само Филипс, Осрам, обаче като почнаха и те да горят се предадох.
По железариите само Витак, по денонощните бакалии някакви безименни. За да карам само на Филипс трябва да купя един стек.
hidrazin - майстор
В момента ULTRALUX са приемливи.
В диапазона до 14W включително цената им е от 2 кинта и нещо до малко под 4 кинта за 14W
Това цени на дребно + че имат приемлив "пробег" и си изпълняват гаранционните условия без проблем.
О-СРАМ вече не са толкова читави.
Иначе да, Philips са добре и особено тези в лилавите кутии но и цената им не е ниска.
:partyman:
nork - специалист
Аз преди години заложих на Eglo, една идея по скъпи, но до момента 4+ години никакви драми. Най хубавото е че светлината в целият апартамент е еднаква. Това с различни марки и модели ламБи ме дразни, че уж е същата светлина и Т, а все различно светят :axe:
kozl - майстор
Друга крушка OSRAM с пръчкови LED започна да прави същото. Премигва, обаче след известно време на работа. Т.е. като се загрее.
Дефект в светодиодите или някаква Т защита :?

Тема "LED крушки Е27 и тук там Е14, цени и коя повече ке удържи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: