• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 46
Всички имаме коли, нали ?
ivanovbg - майстор
пон юли 29, 2024 8:27 pmDundyTheCroc написа:
Щом имаш възможност пробвай и разликата между стандартен бензин и някакъв парфюмиран 100 октанов, макар че едва ли ще има.
Едва ли ще има съществена разлика.

Преди две години ми дойде един ентусиаст с един багажник с буркани да тества брауновия газ като добавка към горивото. Ефект нула по газанализатор.

Колкото до по добрия бензин не съм намирал разлика. Карам си както и преди и сега - на газ. :-D
bdz43r - специалист
пон юли 29, 2024 8:47 pmТрифон П.Трифонов написа:
Вероятно е тайна тази верига бензиностанции.
Не е веригата, а конкретната бензиностанция. Тази на входа на Пампорово откъм Чепеларе.
пон юли 29, 2024 9:27 pmbdz43r написа:
Не е веригата, а конкретната бензиностанция. Тази на входа на Пампорово откъм Чепеларе.
пон юли 29, 2024 8:41 pmbdz43r написа:
..Само там и никъде другаде, включително други от същата верига...
Все едно, макар, че друго си писал. Някой ден ще отскоча- да имам за прегледа.
addicted - специалист
пон юли 29, 2024 7:15 pmsilent написа:
....а за това как нямало как...ми има как...колата не конституционно право....нямаш пари да поддържаш читава кола...има рейс влак колело или бичиш пеша или си стоиш в къщи..
Ми не е така. Аз какво съм виновен че държавата е позволила тая кола да я има на пазара, аз да я купя и чинно седем години да и плащам всякакъв вид данъци? Тази същата кола винаги е минавала технически преглед без проблем, какво съм виновен аз че държавата не си е следила изискванията по рано? Ама изискванията били въведени преди много години в една далечна галактика... Досега винаги е била изрядна, сега изведнъж не е? Как така?
Как да покрие изисквания за каквито фабрично не е конструирана?
Какво да направя аз?
Конституционно право не била...
Конституционно задължение на държавата е да осигурява еднакво развитие на всички региони в страна, а не аз да пътувам по 160 км всеки ден за да ходя на работа. Държавата що не се погрижи за свойте задължения а гледа само моите?
(Още не съм ходил на преглед, имам време)
hidrazin - майстор
ЦЪЪЪК
:partyman:
radius - майстор
Според мен, ако на меката връзка се наредят поне 3 магнита, ще може да минем безпроблемно прегледа.
silent - майстор
пон юли 29, 2024 10:24 pmaddicted написа:
пон юли 29, 2024 7:15 pmsilent написа:
....а за това как нямало как...ми има как...колата не конституционно право....нямаш пари да поддържаш читава кола...има рейс влак колело или бичиш пеша или си стоиш в къщи..
Ми не е така. Аз какво съм виновен че държавата е позволила тая кола да я има на пазара, аз да я купя и чинно седем години да и плащам всякакъв вид данъци? Тази същата кола винаги е минавала технически преглед без проблем, какво съм виновен аз че държавата не си е следила изискванията по рано? Ама изискванията били въведени преди много години в една далечна галактика... Досега винаги е била изрядна, сега изведнъж не е? Как така?
Как да покрие изисквания за каквито фабрично не е конструирана?
Какво да направя аз?
Конституционно право не била...
Конституционно задължение на държавата е да осигурява еднакво развитие на всички региони в страна, а не аз да пътувам по 160 км всеки ден за да ходя на работа. Държавата що не се погрижи за свойте задължения а гледа само моите?
(Още не съм ходил на преглед, имам време)
Тактично ще кажа че написаното става само за твоя лична употреба и оправдание.
Lutchezar - майстор
Всяка бензиностанция сама си избира доставчиците и си бърка смесите. Логото е франчайз. Също като куриерските услуги.
MamaMy - майстор
Много тъпи разсъждения silent в стил партийно поръчение или късен соц реализъм. Вече 30 и кусур години минаха от както собствения автомобил беше лукс. Сега дори втори автомобил е задължителен за семейства с деца. Не става дума за поддръжката, а за безопасния и лесен достъп на децата до градина или училище. А със сегашните томболи за местата в градините скоро и личния шофьор ще стане необходим. :?
ivanovbg - майстор
пон юли 29, 2024 10:40 pmradius написа:
Според мен, ако на меката връзка се наредят поне 3 магнита, ще може да минем безпроблемно прегледа.
Вземи че порастни поне до диаметър. Не се дръж като някой дребен "радиус".

И ей така само между другото ще вметна, че в една кола има минимум два постоянни магнита. Ако се махнат, мотора даже няма да запали. Мисли малко поне!
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 46

Тема "ГТП вече само онлайн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: