• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 46
Всички имаме коли, нали ?
chapara - майстор
То младежа мен слабо ме интересува, но ме наведе на друга мисъл.
А някой вкара ли в компонентите какво гориво, каръщисано ползваме и дали проблема не е там, за което отговаря държавата!!! Почти няма човек който не е шофирал в странство, аз съм. Тук колата ми се движи кат каруца, а заредена на вън, като изстребител, и колкото по на запад, толкова по добре. За това си имаме поговорки: ,,С пръдня, боя не става".
MamaMy - майстор
ср юли 31, 2024 10:20 pmchapara написа:
То младежа мен слабо ме интересува, но ме наведе на друга мисъл.
А някой вкара ли в компонентите какво гориво, каръщисано ползваме и дали проблема не е там, за което отговаря държавата!!! Почти няма човек който не е шофирал в странство, аз съм. Тук колата ми се движи кат каруца, а заредена на вън, като изстребител, и колкото по на запад, толкова по добре. За това си имаме поговорки: ,,С пръдня, боя не става".
viewtopic.php?p=1173035#p1173035
hidrazin - майстор
ср юли 31, 2024 9:50 pmТрифон П.Трифонов написа:
Хихиии, гледайте до края..........и слушайте, хахаааа!!!
Мииии... гледах го тоя цървул. И квооо...? :? Тъп и неграмотен е като патладжан.
:partyman:
P.S. Присетих се че и "чипираните" колици мое да имат проблем с прегледа.
Нооооо... да каже някой де'т е навътре с ма'триала... Примерно оня с магнитите. :-D
chapara - майстор
Днес бях на автоел. техник, та се заприказвахме. Човека поне с коли се занимава. Сподели че вече колата му е на трупчета, не минал прегледа. След това взел нов катализатор и монтирал. Настройки, софтуеър, не помня марката на колата, бензин, 2004г.
До него има пункт за Г.Т.П., направил тест и се оказва далееече от истината, таа на трупчета. Само около 1к на вятъра. Сега народа ще се нафраска с пушеляви дизели и ето ти екология, щото наредба или каквото е там, е мъртво родено! Аз поне съм на преглед през края на май, 2025г.😬, много успокоително😝 няма що. Дано някой се удари по тъпата кратуна!?
chapara - майстор
Сега некои ще напраят кинти от катализатори-ментета, други от други и така отивме май към Виденово време🤑🤪😜
ivanovbg - майстор
чет авг 01, 2024 12:17 amhidrazin написа:
ср юли 31, 2024 9:50 pmТрифон П.Трифонов написа:
Хихиии, гледайте до края..........и слушайте, хахаааа!!!
Мииии... гледах го тоя цървул. И квооо...? :? Тъп и неграмотен е като патладжан.
:partyman:
P.S. Присетих се че и "чипираните" колици мое да имат проблем с прегледа.
Нооооо... да каже някой де'т е навътре с ма'триала... Примерно оня с магнитите. :-D
Хидразине, уж искал да минеш за умен, а не си по ... от оня цървул. Всичко може да се манипулира - от общественото мнение дооо... газанализатора. А в тоя век на информатиката даже не е нужно да се мъчиш и с него. Една флашка и в контролата ще получават това което аз искам, като при изборите бре. А колкото до чипираните коли, не ги мисли - както се прави чип за пушек и вървеж, така се прави и за обратното. Мисли малко.

Чапара, кажи на твоя човек да изчака 14 дни и да смени пункта. В другия ще мине. И нека да е по далече, че да загрее хубаво новия катализатор.
Djack - специалист
Май нямаш право да сменяш пункта!
Няма, но трябва да мисли повече. С малко не става явно.
За "чипирането" е прав. Комп, който е "отворен" за манипулация, си е направо златен в този момент.
На дядо Джимни аз съм му компа. Новото е следващият декември. Дотогава много вода ще изтече.
Djack - специалист
чет авг 01, 2024 6:30 amТрифон П.Трифонов написа:
...
На дядо Джимни аз съм му компа. ....
Че на него пък, какво може да му се бърника?.... Че едни 25-30 кончета не ми достигат...! :lol:
Емисиите имам в предвид.
Мотора е прост, лесен и евтин за ремонт. Другото е нов въздушен филтър, читави кабели, нови свещи и добре настроен карбуратор.
Коне никога не достигат. При Джимнито водят до други проблеми.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 46

Тема "ГТП вече само онлайн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: