нед авг 04, 2024 11:26 ampetromaniq66 написа: Ами тези гуми, маркучи в магазина не стареят ли? Надали са произведени вчера. По-добре да се пробва и после да се започне с рециклиране. Или с толкова гимнастики да купи гаранционна.

нед авг 04, 2024 11:26 ampetromaniq66 написа: Ами тези гуми, маркучи в магазина не стареят ли? Надали са произведени вчера. По-добре да се пробва и после да се започне с рециклиране. Или с толкова гимнастики да купи гаранционна.
нед авг 04, 2024 1:21 pmn_a написа:Ко!нед авг 04, 2024 11:26 ampetromaniq66 написа: Ами тези гуми, маркучи в магазина не стареят ли? Надали са произведени вчера. По-добре да се пробва и после да се започне с рециклиране. Или с толкова гимнастики да купи гаранционна.![]()
нед авг 04, 2024 11:26 ampetromaniq66 написа: Ами тези гуми, маркучи в магазина не стареят ли? Надали са произведени вчера..Има фирма една, но не помня името, а сега не ми се търси, която произвежда неща от миналото. Знам ѝ магазина, произвежда стотици неща които се търсят, за такива като нас. Измислили са си ниша.
нед авг 04, 2024 1:40 pmn_a написа: Все се каня на списъче с форумни гениѝ, ма пусто, 'ного ме мързиСпециално за теб и какъв късмет само!!! Стара къща. Видеото става и за преателки.
Белия и сивия маркуч задължително сменям. То само като го стиснеш и ти вика
нед авг 04, 2024 5:17 pmvlax написа: Трифуне,тая черна котка като ти мине път кво прайш? Въртиш ли се и колко пъти в коя посока?На мен ми е кадем, а чуждите плюят през рамо и се въртят кат пумпали, като им мина пътя.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: