Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Grozdev - специалист
Що се дерете бре? :)
Тва за панелите,, беше моя шега!! :)
Стествено че е Тъпо да Живее човек във фургон с панели.!? Освен за склад или стопанска построика .,, не знам да са подходящи! Направиха в околията свинарници модерни,,, и сега прасеЙтата си имат и климатици.. :lol: очаквам и баня им направят скоро... :lol: :lol:
това че на някой им харесва, си е личен избор..
Въпрос на вкус казало кучето и си облизало дирника... :-D
П п
Готовата машинна варо гипсова мазилка си е най бързото нещо.
Иначе варо циментова.! Заготвяне на место,, Ама многооо рядко вече някой знае и се наема как да прави.. Тва стана много сложно вече. :cool:

:yawinkle:
chapara - майстор
Ма не се дереме. Като слушам тъпи идеи от хора нещастно влюбени във форума, ми иде да се/ги гръмна!
Подлъгват хорица неразбиращи. Това е като телефонните измами!
hidrazin - майстор
пет авг 02, 2024 7:31 amЧираче написа:
Това е мат'рял за промишлени сгради и халета!! Точка!
:? Бих си купил такъв мат'риал и бих си построил кочина с него.
Нооооо... има проблем.
Не го произвеждат в любимия ми цвят - винено червено, напръскано с кюфтета. :rock:
:partyman:
Чираче - майстор
Към hidrazin: Цитираното не е написано от мен, а еизвадено от мой цитата.

Моята къща е такава, но въобще не е кочина. Така съм решил, така съм я направил. И никой не може да ми дава наклон на.... И аз не харесвам къща тип читалище :lol: със струпани 100 тона тухли и 100 тона бетон, и после проблеми.... Но не съм започнал да плюя и обиждам. Нали?
chapara - майстор
Човечее, на теб нѝкой не ти дава наклон и не ти нарича къщата кочина! Ти се опитваш да даваш наклон! Виж заглавието на темата.
Измазване на вътрешени стени.
Как някой ще определи къщата ти, като никой не я е виждал? Ти сам и сложи етикета! Жувей си в мир и не дразни околните. Като не ти се отдават някои неща, подмини ги!

Ай със здраве.😉
gogo7777 - майстор
Къде в темата Чирака е предложил панели? Спомена гипскартон...
:drinkers:
chapara - майстор
пон авг 05, 2024 11:54 amgogo7777 написа:
Къде в темата Чирака е предложил панели? Спомена гипскартон...
Но не измазване
Придържай се към заглавието на темата😄🥂
gogo7777 - майстор
чет авг 01, 2024 9:27 amivybg написа:
Здравейте! Имам въпрос относно новопостроена къща, която е изолирана с 20 см външна изолация и използване на тухли Wienerberger (25). Какъв е правилният подход при финишните обработки на вътрешните стени? Забелязах, че някои строителни фирми избират да не мазат стените (извън кухнята и банята), а директно прилагат шпакловка. Бих бил благодарен, ако някой, който е запознат с този метод, може да сподели своето мнение по въпроса.

Благодаря ви предварително!
Питащият вероятно го вълнува основно това в синьото. Чирака само даде идея.
chapara - майстор
Гогоо, ти коя тема четеш?😄😀😁
Чирака написа:
Моята къща е такава, но въобще не е кочина. Така съм решил, така съм я направил.
А преди тива аз бях обяснил:
Прави се с машинна гипсова мазилка, тънко, според точноста на зидарията, но не е шпакловка, а мазилка, която подлежи на финно заглаждане на прясно измазано. После преди боя се минава със супер финиш и финно шкурене, за луксозно боядисване

и автора поблагодари😜

Тема "Измазване на вътрешни стени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: