Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
torbalan - Дървен философ
пон авг 05, 2024 6:57 pmMamaMy написа:
...Защо не ползваш презареждаеми на Саньо Енелоп? Държат много, с нисък саморазряд са и не протичат.
Имам такива от първите произведени. До преди да забравя, къде съм ги монтирал, нямаше проблеми.
С аналогични Енергайзер също съм нямал драми, но тях ги загубих по-отдавна. :)
radius - майстор
Моите енелуп съм ги купувал от дийлекстрийм преди 11г. и още си държат дълго заряд. Позлвам ги инцидентно на един велофар, но когато го извадя все си свети. А зареждам сигурно веднъж годишно.
hidrazin - майстор
пон авг 05, 2024 11:02 pmradius написа:
А зареждам сигурно веднъж годишно.
Какво по-точно зареждаш?
:partyman:
i486 - специалист
нед авг 04, 2024 10:35 pmbatkoce написа:
Възможно е батериите PROCELL INDUSTRIAL да се окажат добри. За сега нямам сигурни доказателства.
Пише, че имат отлична устойчивост на корозия, каквото и да означава това.
Има ги в Комет: https://store.comet.bg/Catalogue/BAT/Ba ... IifQ%3D%3D
Тия дето са Intense power / High drain да не се окаже, че са по-рискови за протичане. Тая забележка Само за професионална употреба за реклама ли трябва да минава. Какво значи само за - все едно не става за обикновен уред.
floydogi - специалист
Преди 2 години купих една тракалка срещу змии на Silvalure. 50 и кусур кинта. Иска 4 батерии R20, та го поръчах заедно с 4 PROCELL. След няма и месец едната изтекла и таковала таковата на платката на уреда. Та имай едно на ум.
radius - майстор
Днес на дистанционното една Дурасел протекла, а е до 2029 уж годна. Да няма ментета?!
i486 - специалист
Тя годна до 2029, ако само стои.
MamaMy - майстор
Аз пак ви казвам, "совите не са това което бяха". Използват старата слава да си продадат скъпо новите боклуци. Купете си евтини JYSK WILMER докато все още са читави. Като ги скапят и тях ще търсим други. Саньо Енелопа е много добър, но и цената му не е за всеки.
i486 - специалист
ср авг 07, 2024 11:37 amMamaMy написа:
Саньо Енелопа е много добър, но и цената му не е за всеки.
Тия не са ли зареждаеми?
vlax - майстор
ср авг 07, 2024 11:37 amMamaMy написа:
Купете си евтини JYSK WILMER докато все още са читави. .

ИКЕА и те имат.Купувах от тях отдавна и нямам спомен дали са читави.
:partyman:

Тема "Батерии / anti-leak" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: