Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
chapara - майстор
😁
gogyto - специалист
Хайде помислете за какво се чудя защо е тоя "чеп" там?
Ако ще спира тока на гнездото на щепсела и крушката, то по добре да си го спра от самия ключ.
пон авг 12, 2024 11:08 pmchapara написа:
И gogyto да бъде така вежлив, да не краде мнения, за да не си еве пиздор материн🤢🤢🥶
Колега изобщо не съм ти видял линка в темата, може и без обидни квалификации!
Извинявам се, че съм те прескочил, ако толкова много си се засегнал!
По темата, ако човека не е с вързани ръце, винаги може да си постигне целта.
iliya_i - майстор
Той ако човека не е с вързани ръце и ум нямаше до гледа лампата, а щеше да гледа разклонителните кутии. Ама второто му стига само да веди, че имал лампа.
gogyto - специалист
То и аз не съм с вързани ръце, ама гледам по лесния вариант първо. Лошо няма :razz:
chapara - майстор
вт авг 13, 2024 7:59 pmgogyto написа:
То и аз не съм с вързани ръце, ама гледам по лесния вариант първо. Лошо няма :razz:
Има!
Лесното и евтиното вървят ръка за ръка и са майка на мизерията, което стана ежедневие, за съжаление, и се намести посредствеността.
Със съжаление го казвам, но човек като теб не би трябвало да дава съвети. Погледни самокритично на нещата, нищо лично😉
gogyto - специалист
вт авг 13, 2024 8:32 pmchapara написа:
Има!
Лесното и евтиното вървят ръка за ръка и са майка на мизерията, което стана ежедневие, за съжаление, и се намести посредствеността.
Със съжаление го казвам, но човек като теб не би трябвало да дава съвети. Погледни самокритично на нещата, нищо лично😉
Зависи за какво иде на реч, в случая става на въпрос за рутер, няма да свръзва цяла покъщнина, и да разбива цялата къща да вади контакт от разпределитените кутии.
chapara - майстор
Защо? Защото на село така се прави, споменаха го по горе. Натурия, няма що!!
chapara - майстор
На реч и на въпрос няма място в българския език😉
iliya_i - майстор
вт авг 13, 2024 9:11 pmgogyto написа:
вт авг 13, 2024 8:32 pmchapara написа:
Има!
Зависи за какво иде на реч, в случая става на въпрос за рутер, няма да свръзва цяла покъщнина, и да разбива цялата къща да вади контакт от разпределитените кутии.
И този шкаф за рутера в средата на тавана ли ще е? Лампата обикновено е там. Или е по-лесно и красиво да ковеш кабел по тавана към стената?
Абе мислете малко п реди да пишете глупостите!
gogo7777 - майстор
вт авг 13, 2024 2:32 pmchapara написа:
Миньорска работа, мойте тавани са на 3.20м. 😉😀😃😄
Имаш две възможности. Да ползваш табуретка или да удължиш синджира.
:wink:

Тема "Ток от лампа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: