• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 36
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
MamaMy - майстор
Въобще не си го слагам присърце. Света е пълен с неблагодарници. Такива пък като Georgi345 дал господ. Дори и да е наследил нещо направено като хората, той не може даже да го стопаниса като хората. Да не говорим, че даже не знае какво има и как се прави нещо такова. Отчаян съм обаче от нивото на образованието. При положение, че такава елементарна постановка не може да се осмисли от инженери или поне кандидат такива...
Страх ме е да ида на лекар. Ще ме уморят като нищо.
На една позната и дали съвет от форум да си лекува ошипяване на едното рамо като намаже едно листо суров тютюн с оръжейна смазка, наложи болното рамо и се опакова в стреч. Едвам са я спасили в токсикологията. Била спряла да диша, получила алергичен шок и освен оттока на гърлото и езика кожата на ръката и се бели за трети път като от много дълбоко изгаряне.
Georgi345 - специалист
вт авг 13, 2024 9:39 pmhidrazin написа:
вт авг 13, 2024 4:03 pmGeorgi345 написа:
Сега мисля да развия всички тетки и кранове..
Това при теб е като коледна елха от тетки и кранове и после що му изпускала водата...
Ми то никой не разбра колко муфи, тетки, кранове ... имаш и къде са сложени.
Снимки НЯМАШ - с изключение на снимката на балона дето има два крана тъпо сложени един след друг.
Я вземи да нарисуваш кое, къде как и с разстояния от водното огледало - тръби, муфи, тетки, кранове, водно огледало, електрическа помпа, ръчна помпа...
НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е е красиво.
Може да е на лист с химикал/молив и никой няма да ти се смее за това.
вт авг 13, 2024 4:03 pmGeorgi345 написа:
Или да копая шахтата още 2 метра надолу където има муфа, снадка тръбата ми и там да сложа възвратния клапан, след това тетката и след това ръчната помпа и ел. помпата ..
Ся, беше тръба 8 метра, после стана тръба с муфа... Я кажи поне каква е сондата бре!
Щом ще копаш до муфа дето е зарината, то сондата вероятно е набита тръба? Или не?
Защо всичко трябва да ти вадим от устата с ченгел/кука?
В края на краищата проблема е твой. Не наш.
:partyman:
Утре ще начертая една схема кое как е и ще пратя. Сондата е набита тръба. И съм я направил с 4 тръби по 2 метра свързани с муфи. Като след последната тръба има тетка която се намира в шахтата, 70см нагоре има още една тетка(която се вижда на снимката), към която преди свързвах ел.помпата (първонално мислих да е в шахтата, но след като тръгна ел. помпата и горе си я оставих на повърхността). А в края на тетката, нагоре е ръчната помпа. Относно водното оглидало както написах, последно съм го мерил след като набих тръбата. Дано съм обяснил правилно.
gogo7777 - майстор
Момчено може да е в джаза още като малък. Не подценявайте това....
Georgi345 - специалист
вт авг 13, 2024 10:11 pmhidrazin написа:
вт авг 13, 2024 8:54 pmMamaMy написа:
Казано е също и че няма ненаказано добро. Ако моите опити за помощ в темата ви пречат, помолете админа да ги разчисти.
МамаТи, не си го тургай... :-D
Гледай сега:
пон авг 12, 2024 10:35 pmGeorgi345 написа:
... Пак казвам на 20години съм ...
пон авг 12, 2024 9:06 pmGeorgi345 написа:
...водния стълб е 1.20 (като това съм го измерил преди наколко години).
пон авг 12, 2024 12:28 pmGeorgi345 написа:
Сондажа съм го направил с тръба 1 1/4.
Сега е на 20 , нивото го е измерил преди няколко години...? :?
Интересно, на колко години е бил когато е ПРАВИЛ сондажа?
На 13, 14, 15 ...???
Айде Мола Ви Се !!! :)
P.S. ЦЪЪЪК
Колкото и да не ви се вярва бях на 17.
Georgi345 - специалист
вт авг 13, 2024 10:35 pmMamaMy написа:
Въобще не си го слагам присърце. Света е пълен с неблагодарници. Такива пък като Georgi345 дал господ. Дори и да е наследил нещо направено като хората, той не може даже да го стопаниса като хората. Да не говорим, че даже не знае какво има и как се прави нещо такова. Отчаян съм обаче от нивото на образованието. При положение, че такава елементарна постановка не може да се осмисли от инженери или поне кандидат такива...
На една позната и дали съвет от форум да си лекува ошипяване на едното рамо като намаже едно листо суров тютюн с оръжейна смазка, наложи болното рамо и се опакова в стреч. Едвам са я спасили в токсикологията. Била спряла да диша, получила алергичен шок и освен оттока на гърлото и езика кожата на ръката и се бели за трети път като от много дълбоко изгаряне.

Не съм аз неблагодарника, а вие! Вместо да кажете, че са рядкост момчетата като мен в днешно време(защото знаем много добре какво правят повечето) и да вземете да ми погнете, Вие само оплювате. Интересно ми е на колко години сте Вие.
Не е наследено за стотен път аз съм го правил. Много добре знам какво имам и как съм го направил. Относно образованието сигурно ако ви дам да прочетете материята с която се занимавам аз, никога няма да я разберете! Защо е нужно такова отношение. Възмутен съм от такива хора!
hidrazin - майстор
Отчаян съм обаче от нивото на образованието.
О, нивото на образованието у нас от десетилетия е отрицателно в резултат на планиране.
Никой ойроатлантик не иска умни хора в бушменска територия. Ставаме проблем.
Няма как да у нас да има по-умни от ония полуграмотници.
Гледал съм го от първо лице, единствено число. Не ми се споделя.
Ако не си в някой от големите градове и ако нямаш излишни кинти (демек ако за лекарите не си ходещ банкомат), то "ти е отрязан канапът".
На една позната и дали съвет от форум ...
По-скоро ще е било в тъпия фейс.
Но това е "другата страна на медала" - фейс + магнити, врачки, баячки и всякакви други, подобни боклуци.
P.S. Georgi345 ще ни извинява за лирическото отклонение.
hidrazin - майстор
вт авг 13, 2024 10:47 pmGeorgi345 написа:
Утре ще начертая една схема кое как е и ще пратя.
Ще очаквам с ... трепет. :) Предполагам и не само аз...
Това е нещо което трябваше да направиш още преди ДВА месеца, още в началото на питанията ти...
MamaMy - майстор
вт авг 13, 2024 10:53 pmGeorgi345 написа:
Въобще не си го слагам присърце. Света е пълен с неблагодарници. Такива пък като Georgi345 дал господ...
Не съм аз неблагодарника, а вие! Вместо да кажете, че са рядкост момчетата като мен в днешно време(защото знаем много добре какво правят повечето) и да вземете да ми погнете, Вие само оплювате. Интересно ми е на колко години сте Вие.
Не е наследено за стотен път аз съм го правил. Много добре знам какво имам и как съм го направил. Относно образованието сигурно ако ви дам да прочетете материята с която се занимавам аз, никога няма да я разберете! Защо е нужно такова отношение. Възмутен съм от такива хора!
Благодаря Georgi345, че се занимаваш с такива неща и попита в този форум. Особено след като правиш всичко това за мен... Упс, май не е за мен? Май го правиш за себе си? Посочи къде съм те оплюл! На 52 години съм. Интересно ми е каква е материята с която се занимаваш? Само да спомена, че като младеж съм ходил 8г. на солфеж. Може да ме затрудниш с китайска филология или органична химия. :razz:
hidrazin - майстор
... сигурно ако ви дам да прочетете материята с която се занимавам аз...
Давай да я видим. Честно, на мен ще ми е много интересно и полезно.
И тъй като ти сам си предложил, то следващото ми включване по темата ще е след като разбера с каква материя се занимаваш.
P.S. Иначе си щастливец че се занимаваш с материя (и предполагам си учил материя).
Щото аз съм учил полета, такава ми е и дипломата ... и съм работил с полета. :)
Кофти е че материята може да я барнеш, видиш ... а полетата НЕ.
Таааа... очаквам да ни запознаеш.
ivanovbg - майстор
вт авг 13, 2024 11:33 pmhidrazin написа:
... сигурно ако ви дам да прочетете материята с която се занимавам аз...
Давай да я видим. Честно, на мен ще ми е много интересно и полезно.
И тъй като ти сам си предложил, то следващото ми включване по темата ще е след като разбера с каква материя се занимаваш.
P.S. Иначе си щастливец че се занимаваш с материя (и предполагам си учил материя).
Щото аз съм учил полета, такава ми е и дипломата ... и съм работил с полета. :)
Кофти е че материята може да я барнеш, видиш ... а полетата НЕ.
Таааа... очаквам да ни запознаеш.
Аааа, това било. Учил си само полете и затова не се разбираш с материята. Затова трябваше да ти правя клипче как с магнитно поле качвам водна материя.
Какво да кажем ние с гайдите дет сме учили и двете :-D
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 36

Тема "Помощ за преправяне на сондаж!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: