Въобще не си го слагам присърце. Света е пълен с неблагодарници. Такива пък като Georgi345 дал господ. Дори и да е наследил нещо направено като хората, той не може даже да го стопаниса като хората. Да не говорим, че даже не знае какво има и как се прави нещо такова. Отчаян съм обаче от нивото на образованието. При положение, че такава елементарна постановка не може да се осмисли от инженери или поне кандидат такива...
Страх ме е да ида на лекар. Ще ме уморят като нищо.
На една позната и дали съвет от форум да си лекува ошипяване на едното рамо като намаже едно листо суров тютюн с оръжейна смазка, наложи болното рамо и се опакова в стреч. Едвам са я спасили в токсикологията. Била спряла да диша, получила алергичен шок и освен оттока на гърлото и езика кожата на ръката и се бели за трети път като от много дълбоко изгаряне.
Страх ме е да ида на лекар. Ще ме уморят като нищо.
На една позната и дали съвет от форум да си лекува ошипяване на едното рамо като намаже едно листо суров тютюн с оръжейна смазка, наложи болното рамо и се опакова в стреч. Едвам са я спасили в токсикологията. Била спряла да диша, получила алергичен шок и освен оттока на гърлото и езика кожата на ръката и се бели за трети път като от много дълбоко изгаряне.