• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
bgs - помощник
Цвета на профила и пълнежа могат да се комбинират в зависимост от желанието на потребителя. Могат да са и пастелни цветове.
Sigi - специалист
Питам, защото преди две седмици едни приятели си купиха готов кухне и им помагахме да си го сглобят и монтират на мястото.
На кашоните пишеше, че вратичките са МДФ, а за мое най-голямо очудване се оказаха ПДЧ със залепен някакъв декоративен профил отгоре за фасон.

Иначе, по темата на автора: Не виждам защо трябва да се сменя горният ред шкафове. Ако са здрави и запазени, по добре да си ги остави, защото старият гланциран талашит е в пъти по-здрав от този, който продават в момента. Това го казвам от личен опит.
NRG7 - специалист
Sigi написа:
Питам, защото преди две седмици едни приятели си купиха готов кухне и им помагахме да си го сглобят и монтират на мястото.
На кашоните пишеше, че вратичките са МДФ, а за мое най-голямо очудване се оказаха ПДЧ със залепен някакъв декоративен профил отгоре за фасон.

Иначе, по темата на автора: Не виждам защо трябва да се сменя горният ред шкафове. Ако са здрави и запазени, по добре да си ги остави, защото старият гланциран талашит е в пъти по-здрав от този, който продават в момента. Това го казвам от личен опит.
Благодаря ти,аз мисля точно това,а може да ги облепя с самозал. фолио. Горния ред наистина е здрав и мисля,че няма да ги сменям.
Само долния ред ме притеснява... :?
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 2:12 am, променено общо 1 път.
iolly_ - специалист
И аз съм на мнението, че ако вътрешният корпус на шкафовете ти е здрав, много се освежава, ако се сменят само вратичките. Дори да е по-евтин материал, важното е кантирането да е добро, за да не се надува. Правилният избор на вратичките и дръжките може да преобрази кухнята с малко средства.

Но наистина махни плочките и сложи кухненски гръб, по-практично е и по-красиво...да не говорим за хигиенично.
NRG7 - специалист
=======
Последна промяна от NRG7 на съб май 09, 2009 9:05 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2

Тема "Нужна ми е помощ за шкафове." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: