• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 36
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Georgi345 - специалист
пон авг 19, 2024 1:10 pmmiroki написа:
пон авг 19, 2024 11:51 amMamaMy написа:

При положение, че водата е за хидрофор и бутилката е проточна, това посмъртно няма как да се случи.
За оная бутилка пиша, от газовото която щеше да става проточна. Мисля, че за нея пишеше. Че пиша, че е хубаво да стои в шахтата.

....
Трифон П.Трифонов написа:
Два метра (2м). Писа по някое време измежду плявата.
Ако те интересува водният стълб (не си мярнал инфо), последно е 1м. Преди е бил 1.2.
Това дава интересен отговор от къде може да има въздух. Значи 1 метър е над водата надупчено.
Аз бих минал на тръба при това положение.
Но нека и Вие си кажете думата и човека избере. Язък за хубавия дебит.
И кога съм казал че съм надупчил тръбата 2метра??????

Надупчена е 60-70см.
Значи грешката е моя.
Не съм цитирал конкретно, но си мисля, че съм го прочел.
Уви, сбъркал съм и се извинявам!
Чапи, аз съм обикновен грешник, който има доблест да признае това.
За разлика от теб подобни.
miroki - майстор
пон авг 19, 2024 2:18 pmGeorgi345 написа:
пон авг 19, 2024 1:10 pmmiroki написа:
пон авг 19, 2024 11:51 amMamaMy написа:

При положение, че водата е за хидрофор и бутилката е проточна, това посмъртно няма как да се случи.
За оная бутилка пиша, от газовото която щеше да става проточна. Мисля, че за нея пишеше. Че пиша, че е хубаво да стои в шахтата.

....
Трифон П.Трифонов написа:
Два метра (2м). Писа по някое време измежду плявата.
Ако те интересува водният стълб (не си мярнал инфо), последно е 1м. Преди е бил 1.2.
Това дава интересен отговор от къде може да има въздух. Значи 1 метър е над водата надупчено.
Аз бих минал на тръба при това положение.
Но нека и Вие си кажете думата и човека избере. Язък за хубавия дебит.
И кога съм казал че съм надупчил тръбата 2метра??????

Надупчена е 60-70см.
Аз, чаках да го кажеш. Явно колегата го е видял някъде другаде. Еврика. Значи 30 см. вода над дупките.
При мен има 25 см над последната дупка и при рязко помпене взема и малко въздух с водата. Като се помпи бавно само вода вади.
Ако си спомняш това с 3 те кофи го направи. Ако не, се върни и го прочети отново. При теб вероятно няма да е така, понеже имаш голям дебит, но не ти пречи да опиташ. Като преди това трамбоваш тръбата.
Ако не ти се занимава с тестове, вземи другата тръба и там другите да ти помагат с монтажа. Аз не съм свързвал такава към ръчната помпа.
Само спази 4 те точки, които ти бях писал по-рано за нея. Или варианта с резервоара. Резервоара пък го имаш. Не знам само дали няма да пуска ръжда, ако ще се ползва за вкъщи.
Избери си и действай.
Също така, понеже сушата идва в разгара си като поливаш виж колко време върви, да ли не се променя дебита.
MamaMy - майстор
miroki, не се мъчи повече. Какви 4 условия да спази? Той до тук едно не е направил като хората и до край. Познавам много други като него и ще видиш, че накрая всички ние ще бъдем виновни за неуспехите в живота му. Даже ще започне да ни заплашва със саморазправа. Този човек е потенциална бомба. И фитила му е доста къс.
Georgi345 - специалист
пон авг 19, 2024 9:19 pmMamaMy написа:
miroki, не се мъчи повече. Какви 4 условия да спази? Той до тук едно не е направил като хората и до край. Познавам много други като него и ще видиш, че накрая всички ние ще бъдем виновни за неуспехите в живота му. Даже ще започне да ни заплашва със саморазправа. Този човек е потенциална бомба. И фитила му е доста къс.
Не мога да Ви разбера защо приказвате като не знаете. Кое не съм направил до край???
Говорите без никакви доказателства!!!!

Каквото ми е казал Хидразин да направя съм го направил. Всичко съм развил и завил наново. И както казах като отида след няколко часа се налага на напомпя 4-5пъти за да подкачи вода. И защо трябва да чакам 1-2-3 дена да видя дали държи водата, като изпуска след няколко часа??
И кое не съм направил???

Мисля други варианти и Ви питам и съм ви казал да какво се сетих. Ама се правите на луди, все тая!

И защо да ви заплашвам, както виждате се държа любезно и никой не съм критикувал, винаги Ви благодаря. Вие се плюете помежду си даже и мен плюете. Ако беше до сега някой на мое място да Ви беше теглил една българска. Но не съм такъв човек и никой не бих критикувал.
Повечето сте тук за сеира, а не да помогнете.
Всичко съм казал относно проблема ми и кое как съм направил. Но явно не Ви е по силата да помогнете!
Все пак Ви благодаря, за да видите че съм човек!
gogo7777 - майстор
вт авг 20, 2024 9:52 amGeorgi345 написа:

Мисля други варианти и Ви питам и съм ви казал да какво се сетих.
Спомена, че имаш друга помпа. Каква е?
Georgi345 - специалист
вт авг 20, 2024 2:38 pmgogo7777 написа:
вт авг 20, 2024 9:52 amGeorgi345 написа:

Мисля други варианти и Ви питам и съм ви казал да какво се сетих.
Спомена, че имаш друга помпа. Каква е?
Едната е Вида 5, а другата Райдер 1.5DK20.
Но както казах се чудя дали да купя самозасмукваща и да пробвам така!
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 36

Тема "Помощ за преправяне на сондаж!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: