Малко офтопик и от мен. Понеже няма кой да политизира темата, та да го направя аз.
Как очаквате някой да гласува промяна на тъпия закон? Нашите политици са прекалено заети в момента. Вече две седмици не могат да си разделят едни милиарди. Вие ги занимавате с хиляди. Никой не може да сформира служебно правителство. Няма желаещи.
Ми да взема да се кандидатирам. Белким ме огрее и мен някой милион покрай милиардите. Като стана министър председател гарантирам, че този закон и мен няма да ме касае. Ще карам чисто нов джип на някоя фирма, друга фирма ще го зарежда, пък трета ще го поддържа. Даже ако съм достатъчно нагъл ще си напиша един заплашителен СМС и ще ме вози шофьор от НСО в държавен мерцедес и ще ме вардят още две батки поне. Живот ли е да го опишеш. И ще бъда страшно ангажиран за да чета по форумите какво пишат за мене. Не, че ще ме вълнува толкова. Ако ми хареса и реша да продължа, чак тогава ще му мисля, но сигурно и тогава няма да ми пука. Ще заложа на сигурно. Ще похарча 2милиона да си напазарувам гласове. Какво ми пука. Ще изкарам 2 милиарда. Пък за министър председател ще намерим някой гладен и наивен и ще го натопим него за парите. Какво толкова, нали има имунитет. Докато изтече и делото ще бъде забравено. Както всяко чудо за 3 дни. Ако прекалено много се вълнуват балъците ще им гръмнем два три скандала за кьорфишек и веднага ще забравят всичко. Та това са творческите ми планове. Малко копи пейст от настоящи и минали събития, но тя историята непрекъснато се повтаря. 
Как очаквате някой да гласува промяна на тъпия закон? Нашите политици са прекалено заети в момента. Вече две седмици не могат да си разделят едни милиарди. Вие ги занимавате с хиляди. Никой не може да сформира служебно правителство. Няма желаещи.