ср авг 28, 2024 2:14 pmn_a написа: Що го направиха?Счупила са вакуум помпата.
По-точно са се счупили двата "зъба" с които се върти от разпределителния вал.

ср авг 28, 2024 2:13 pmhidrazin написа:При конкретната повреда нямаше такъв вариант.ср авг 28, 2024 1:46 pmТрифон П.Трифонов написа: Години наред карах кола само с 50% спирачки на предния мост и не съм имал проблеми.Кофтито е когато спирачките ти изчезнат изведнъж и то на почти 100% ...![]()
Добре че ми се случи на тръгване от един магазин - демек почти никаква скорост и на равно.
![]()
ср авг 28, 2024 1:46 pmТрифон П.Трифонов написа: Козлин, зачерви форумната цензура!Късмет.
Толкова много спирачни проблеми, то почти с всяка твоя кола......!!!
Години наред карах кола само с 50% спирачки на предния мост и не съм имал проблеми.
Жив съм, не съм убил никого. Това за форумните критици.
Като ремонтирах нещата до заводски стойности, карането стана скучно, но пък по бързо.
ср авг 28, 2024 2:37 pmhidrazin написа:ср авг 28, 2024 2:14 pmn_a написа: Що го направиха?Счупила са вакуум помпата.
По-точно са се счупили двата "зъба" с които се върти от разпределителния вал.
![]()
чет апр 24, 2014 6:12 pmJunak написа:Имам една антика с три сервоусилватела. Слагали че слагали- да има.thinkpad написа:Благодаря на мама, че ме е възпитала толкова добре,iivanov написа:Тинки, Велик майстор може да е само Лазар.Аз не искам "Велик майстор", а "Баш бая шеф"
благодара на татко, че ми се караше като псувам,
благодаря на баба......
Малеее, ако не бях възпитан, какво щях да напишааа...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: