Ел. инструментите. Консумативи.
Cyx
- напреднал
1001 мнения в "Покупка на ЕЛЕКТРОЖЕН"
Трифон П.Трифонов
- майстор
Всичко с времето си- не можеш да го изтриеш.
Avas_co
- майстор
ср авг 28, 2024 4:36 pmPansim1 написа:Само съм я виждал въшката, не съм я тествал. Отбелязах, че 4-ка няма никакъв шанс, което е ясно.вт юли 09, 2024 6:11 pmAvas_co написа: Тая въшка съм я виждал в Практикер. Кефи, колко е малка.Тази въшка НЕ може да работи добре с рутилови, за базични въобще не отварям дума. Ремонтирал съм точно такива!!!
А за 4мм е еротичен несбъднат сън![]()
АИГ имат някаква сходна въшка, някой на когото имам доверие я похвали, то и ти го знаеш де.
Та си мислех, че и тая може да заварява.
П.П.
Тая тема и тя е станала обичайната за тоя форум свинщина.
Avas_co
- майстор
пет авг 30, 2024 10:18 pmgogo7777 написа: АИГ са търговци, Пансим ремонтира такава техника и е наясно, а аз "тъпака" работя с такава. Хич не ми пука, какво ще си купите от сергията на интернет.Пансим и прави машини, случайно имам и такава.![]()
С въшки работа не се върши. Е, в един форум го правят и се самонавиват...![]()
![]()
АИГ, че са търговци е ясно, ама поне са от доверените такива.
Въшката от АИГ ми я хвали човек, на който имам доверие.
Със сигурност не става да заваряваш тръби с нея, но за домашно ползване ще е ОК.
П.П.
Последно хич и не заварявам, и май съм доволен, че има кой да го прави вместо мен. Не е най-готината професия.
П.П.1
MamaMy
- майстор
Не съм помирисвал инвертор на Райдер, но ако съдя по останалите продукти на тази марка, шанса да работи като хората силно клони към 0. Винаги има изключения, но ако инвертора на Райдер е такова, отдавна щеше да се е разчуло и пазара да е залят. Личното ми мнение е, че в тази както и в доста други свери, китайците правят доста бледи подобия. Ако имат нещо сполучливо то по-скоро е случайност.
BeTaTesTeR
- специалист
Китайците правят всичко според парите, имат и хубави неща, но струват пари. Като искаш нещо до 200 лв. с което да залееш масовите железарии и разни начинаещи да си казват абе имам тука да заваря разни неща из двора що пък да не го взема и китайците ти го дават, така е и с Раидера. За тея пари не може да очакваш кой знае какво, но колкото и да е, с рутилови електроди все ще заварява криво ляво, докато начинаещия му разбере кусурите, докато разбере, че има и други видове електроди и какво точно му трябва ще изтече известно количество вода и следващия път ще знае каква машина да търси.
А Райдер са си като другите 80% китайци с които е залят пазара. Хубавото при тях е, че имат различни серии, там PowerTools, Pro, Industrial и по-лесно можеш да се ориентираш кое колко е боклучаво. От първата серия може да очакваш, че си е боклук, Industrial например е горе-долу добре. А пък и често пускат промоции и цената им пада под останалите китайци.
А Райдер са си като другите 80% китайци с които е залят пазара. Хубавото при тях е, че имат различни серии, там PowerTools, Pro, Industrial и по-лесно можеш да се ориентираш кое колко е боклучаво. От първата серия може да очакваш, че си е боклук, Industrial например е горе-долу добре. А пък и често пускат промоции и цената им пада под останалите китайци.
MamaMy
- майстор
Имам евтин китаец който заварява горе долу. Дори се пробвам и с базични електроди. Не бих казал, че е за начинаещи. Дори напротив. Професионалист се справя горе долу, но му липсват точно тези екстри които улесняват заваряванете. Няма система против залепване, няма форсиране на дъгата. Гол електрожен с изправител. И с рутиловите не е върха. Старият ми трансформатор работи по-меко и мазно от него. Единственото му предимство е ниското тегло. За сега обаче не изпитвам толкова остра необходимост от по-читав. Имам разни планове да заменя двата с един истински от Панайот и да приключа с тази техника.
Тема "Покупка на ЕЛЕКТРОЖЕН" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература