Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
gogo7777 - майстор
За плочки, колко шамара заслужава да изяде :?
chapara - майстор
чет сеп 19, 2024 3:14 pmgogo7777 написа:
За плочки, колко шамара заслужава да изяде :?
Много, повярвай ми😀

:partyman:
MamaMy - майстор
Ако и тях ги разсипе както ламината, много бой го чака. Шамарите са най-малкото и ще му се сторят песен.
Ужас!
В обяснението, под клипчето, а и надолу, в коментарите, всички са възхитени от малчугана.
Там, дори и да е "оплескал" нещо някой подрастващ, хората поощряват, за разлика от възпитателните ни шамари.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет сеп 19, 2024 4:11 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ужас!
В обяснението, под клипчето, а и надолу, в коментарите, всички са възхитени от малчугана.
Там, дори и да е "оплескал" нещо някой подрастващ, хората поощряват, за разлика от възпитателните ни шамари.
Ами така е по-полезно. Тук съм се изприщила от ТАТКОВЦИ, които спират сина от тичане, че щял да падне... Чакай да видиш след 15тина годинки какви вапроси ще има у форумат
Аз имам само готини примери около себе си.
Мой съученик, вече дядо, води унуката на безопасно място да кара матор.
Същото прави и едно комшийче със синчето си.
Пайтаците са на по 5-6 години.
Понеже у нас Тати беше като мама ни, с шамарите, търпях и крадях мотора докато е на работа.
MamaMy - майстор
Като иска да се проявява нека да е в училище. Нещо което не е негова работа да го гледа и да не пипа. Те така се хващат с наркотиците, със секса и току виж захапали цигари. [-X
gogo7777 - майстор
Ако ми носи само 6-ци пак бой ще яде. Трябва поне веднъж месечно да ми осигурява среща с учителката....за пакости.....
Chefo77 - майстор
Т'ва е винил бре, неграмотници :D :D :P
hidrazin - майстор
И к'во? Деца на 4 и нагоре години успешно се справят с пъзели и лего.
Това хлапе на 7 години трябва успешно да се справя с пъзели до към 250-300 части.
Да наредиш три парчета след като преди това си гледал татко не е космическа технология.
Щеше да е проблем ако не може да го направи.
Овен това не е направил нищо непоправимо...
:partyman:

Тема "Клипчета! (... напишете резюме на постнатите линкове)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: