• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
Всички имаме коли, нали ?
silent - майстор
Аз лично съм ползвал добавка Манол за спиране на течове от хидравлика на автомобил. Уникално ефективна добавка за 10тина лв. Спира сериозни течове и условно казано завинаги. Няма странични ефекти.
Ползвал съм Бардал за третиране на замърсени с бактерии и гъбички горивни системи. Ефективна е. Няма странични ефекти.
Клиент ползва някаква руска добавка която слага в маслото на тотално издухан дизелов мотор който без добавката няма компресия да запали и така вече си кара няколко години. Информацията е достоверна мотора е минал през ръцете ми и продължавам да имам връзка с машината.
Аз лично не мога с лека ръка да зачеркна добавките, но и не подкрепям използването им като превенция на изправни мотори и възли. Качестени ГСМ и редовно Т.О. са достатъчни за здравето на автомобила.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб сеп 28, 2024 10:31 pmhidrazin написа:
..
P.S. Кака, дъниш ми се. Как толкова време да не усетиш че това нещо не е женско? :?
...
:-) Теб как те вълнува какво е??? В ИНТЕРНЕТ СМЕ, бре!
MamaMy - майстор
Съседите от Анадола разправят, че и джендърите имали право на живот. Както са тръгнали обаче у нас ще искат да си направят и собствена държава. Бегайте по Европа бе! във Франция и в Испания ще ви таковат с кеф. Имам предвид приемат. Само, че с тия педалски номера нямате шанс. Ще ви таковат на момента. Имам предвид депортират. Ще ви остане само правото да пуснете жалба на адрес https://www.armenskiapop.net
Тук у нас сме толерантни докато не ви набарат в някоя тъмна уличка вечер. :-D
На SR20DE наливах ENEOS Sustina 0W50.
Не ми е направило лошо впечатление.

Сузукито върви с Ecstar 0W16.
След изтичане на гаранцията вискозитетът ще бъде променен. Заглавието е в следствен период.
Всъщност, още през декември суджуцито преминава на 5W30.
Бих искал 0W30, дано се съгласят.

Не съм имал двигател, който да опре до допълнителни магии. Вади се от коша и желанията ми се претворяват в допълнителни к.с. Най малкото въображаеми.
нед сеп 29, 2024 4:35 pmНиколче написа:
нед сеп 29, 2024 10:24 amТрифон П.Трифонов написа:
Ми тя на парцал стана от такиви......
Някой ако не е забелязал, освен, че вече е прана та одрана, за маслата е горкана.
Кви присадки, още пък добавки?!
Айде къш!
Значи преди поправителния на ГТП ми казваш сипвай добавката на ДУРАЛЮБ, а после критикуваш ?
Не, значи.
В главата ти е каша. Просто няма смисъл да се дискутира с теб.
Ако е зарад едната приказка, по добре да седна с бабите, на пейката.
В картера на мотора наливам само масло.

Основният избор.

Не е било да съм наливал нещо различно, та било и НС де е поне, дори и в четиритактовата си градинска техника и генераторите.
https://photos.google.com/search/%D0%BC ... oVn3il9G4S

Прикачен файл

DSC_0668.JPG
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20

Тема "Маслата- кое, какво, как да изберем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: