Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Avas_co - майстор
нед сеп 29, 2024 9:35 pmhidrazin написа:
нед сеп 29, 2024 7:52 pmТрифон П.Трифонов написа:
Благодаря ти, Вася!
:? Продължаваш да се връзваш на безполезния трол. Не че и като потребител тук не е АБСОЛЮТНО безполезен и вреден.
Ма той толкова си и може.
Ти как си мислиш, за к'ъв чеп тоя трол пак кацна тук? Ми идат избори бре!
И тоя се мисли че е фактор и има възможностите да промени изборните резултати в полза на лай...няната му коалиция. :lol:
Демек мята се като Матросов на амбразурата. Нищо неочаквано - все пак е "закърмен" от бивш, сега пребоядисан кумняга.
Нищо ново под слънцето.
За негово съжаление, и като класически лузър - оная смешната му коалицийка заминава на там от където е дошла. Към нИщото. :)
Ама ти продължавай да го храниш като му се връзваш да му отговаряш. :evil:
:partyman:
P.S. И да не се отклоняваме от темата с "вицовете":
- Колко работоспособни каруци F-16 има на въоръжение и годни за бойно използване?
- От последните дни - МИНУС 4 броя.
- Колко офицери има NATO на действителна служба?
- От последните дни са МИНУС 9 броя.
Ти сериозни психични отклонения си взел да отключваш. Или това е новата линия на водещият офицер, да обвиняваме другите в собствените си грехове.
Някакво залюхано комунде, тръгнало да обяснява кой бил откърмен от комуняга. Поглеждаш се в огледалото и виждаш въпросният.
Бахти шизофреника.
За Ф-16 ки не знам, ама тия отломки от дронове много ви мъчат, добре че не пращат цели дронове, че си ева лайката тогава.
MamaMy - майстор
Тук нещо много психиатри се навъдихте? Гледам добре запознати сте с психиатричните заболявания и ги разхвърляте наляво и на дясно из форума без никакви задръжки. Силно се надявам да сте специалисти, а не пациенти с тези заболявания. Бих ви препоръчал да не пишете в този форум преди да сте си изпили хапченцата. Ако пък сте пили нещо с градуси различни от боза, забравете въобще за интернет. Ако злоупотребявате с други субстанции в което най-се съмнявам, мога да ви изкажа само съболезнования. Като ви чета разбирам каква ужасна вреда нанася дрогата върху интелекта. Уж са разни растения, а успяват от човек да направят дърво.
Avas_co - майстор
пон сеп 30, 2024 8:07 pmMamaMy написа:
Тук нещо много психиатри се навъдихте? Гледам добре запознати сте с психиатричните заболявания и ги разхвърляте наляво и на дясно из форума без никакви задръжки. Силно се надявам да сте специалисти, а не пациенти с тези заболявания. Бих ви препоръчал да не пишете в този форум преди да сте си изпили хапченцата. Ако пък сте пили нещо с градуси различни от боза, забравете въобще за интернет. Ако злоупотребявате с други субстанции в което най-се съмнявам, мога да ви изкажа само съболезнования. Като ви чета разбирам каква ужасна вреда нанася дрогата върху интелекта. Уж са разни растения, а успяват от човек да направят дърво.
Ти що се буташ в калабалъка, все не става ясно.
Трай си там и не се обаждай, по-добро впечатление ще направиш.
MamaMy - майстор
пон сеп 30, 2024 8:14 pmAvas_co написа:
Ти що се буташ в калабалъка, все не става ясно.
Трай си там и не се обаждай, по-добро впечатление ще направиш.
пон сеп 30, 2024 4:00 pmKrass написа:
Не си го разбрал, но логореята не те оставя на мира.
Подчертавам видното. Защо вие не си седите в умрелия форум и да си Гукате с Евгени?
пон сеп 30, 2024 8:18 pmMamaMy написа:
Подчертавам видното. Защо вие не си седите в умрелия форум и да си Гукате с Евгени?
Мама, въпреки различията по доста въпроси, за мен си личност със собствено мнение, което споделяш напълно откровено, без задни мисли.
Та, не се поддавай на провокации от хора, които не държат на името си! Всъщност, безименни са или неколкократно покръстени.
Дори да бъдат изхвърлени, ще се регистрират с нов профил и ще продължат дейността си.
Аз вече съм предупреден.
Не бих се регистрирал отново и с друго име- държа на личността си имам чест и достойнство.
За такива, като Вася и бат кемал, това не е проблем.
Виждаш какво става и в другия. Модератор опитва с добро, но нещо не се получава.
Avas_co - майстор
пон сеп 30, 2024 8:38 pmТрифон П.Трифонов написа:
пон сеп 30, 2024 8:18 pmMamaMy написа:
Мама, въпреки различията по доста въпроси, за мен си личност със собствено мнение, което споделяш напълно откровено, без задни мисли.
Та, не се поддавай на провокации от хора, които не държат на името си! Всъщност, безименни са или неколкократно покръстени.
Дори да бъдат изхвърлени, ще се регистрират с нов профил и ще продължат дейността си.
Аз вече съм предупреден.
Не бих се регистрирал отново и с друго име- държа на личността си имам чест и достойнство.
Виждаш какво става и в другия. Модератор опитва с добро, но нещо не се получава.
Кажи честно, че оня пародиен акаунт не е твой?
П.П.
Като мастера на безбройните акаунти е известен само един чирак, та вземи си свери часовника, като бълваш поредната си глупост.
пон сеп 30, 2024 8:42 pmAvas_co написа:
Да пукна за миг, Вася! Всичката справедливост да се стовара с цялата си мощ и по твое справедливо желание, ако имам друг, различен акаунт от този!
Колкото и да са ти чужди, има морални принципи на които държа.
Така съм възпитан в семейството си, а по късно и в БА.
Е?!
Всъщност, следващият ми пост ще го докаже.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пон сеп 30, 2024 8:54 pm, променено общо 1 път.
Avas_co - майстор
пон сеп 30, 2024 8:47 pmТрифон П.Трифонов написа:
пон сеп 30, 2024 8:42 pmAvas_co написа:
пон сеп 30, 2024 8:38 pmТрифон П.Трифонов написа:

Аз вече съм предупреден.
Да пукна за миг, Вася! Всичката справедливост да се стовара с цялата си мощ и по твое справедливо желание, ако имам друг, различен акаунт от този!
Колкото и да са ти чужди, има морални принципи на които държа.
Така съм възпитан в семейството си, а по късно и в БА.
Е?!
Всъщност, следващият ми пост ще го докаже.
Нали знаеш колко жалко звучи това от страни?
пон сеп 30, 2024 8:51 pmAvas_co написа:

Нали знаеш колко жалко звучи това от страни?
Въпросът ти е жалък, та безпредметен.
Цитирането, с целите чаршафи, показва неуважение към ръководството на форума, най малко, а за участници и потребители е досадно.
Вече знаеш къде ми пука, Вася.

пп. Я да те питам- нали все демонстрираш добро финансово положение.
Що не платиш на специалист, ако не можеш сам да провериш?!

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: