Съвети за начинаещи готвачи.
BLUEFEN - специалист
Я ми кажете вие как ги правите добчетата по селски ???
Veselin90 - помощник
Трябва ти :
500 г. пилешки дробчета
4-5 печени чушки
3-4 стерилизирани домата
4-5 стръка магданоз
1 глава лук
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. чубрица
черен пипер и сол на вкус

Дробчетата се подсушават с помощта на салфетка, овкусяват се със сол и черен пипер и се овалват в брашно.
Пържат се около 2 минути от всяка страна в сгорещено олио, след което се отцеждат от излишната мазнина върху салфетка.
Лукът се нарязва на едро и се запържва до златисто в част от използваната за дробчетата мазнина във втори тиган.
Поръсва се с червен пипер, добавят се нарязаните наедро печени чушки и се разбърква.
Подправя се със сол, черен пипер и чубрица.
Доматите се нарязват наситно и се сипват в тигана заедно с отцедените дробчета.
Ястието се задушава около минута, след което се сервира поръсено с наситнения магданоз

Една хубава биричка и енджой :-D
rockwall - майстор
забрави да му кажеш, че първо трябва да ги свари

Тема "Дробчета по Селски...?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: