пон окт 07, 2024 8:18 amgogo7777 написа: Още ли ще си коригираш поста. Кажи като станеш готов.Да "учителю". Стремя се към подобрение винаги, за разлика от теб.
![]()
Сигурен съм, че вече ще внимаваш къде поставяш треперещите си краченца, хаха.
пон окт 07, 2024 8:18 amgogo7777 написа: Още ли ще си коригираш поста. Кажи като станеш готов.Да "учителю". Стремя се към подобрение винаги, за разлика от теб.
![]()
пон окт 07, 2024 9:01 amНиколов Н. написа: Интересна работа: след 27.09 следващите коментарии са от 02.10?! Къде остана твоето писане: " няма за какво да се виждам с тебе"??? Ето пример, как админа те пази!!! Тъкмо щеше да имаш щастието да се видиш с "баткемал". Да се увериш ,че съм андри01Боровец, 15.02.2001г- 15.03.2001г. Една от най яките командировки- каране на ски, дискотеки, бънджи скокове...
П.С.: Явно си водиш дневник-къде ходиш ,с каква кола ,с какви гуми и то по дати и години. Щом "помниш" неща още от 2001г . Престараваш се ,старши!![]()
пон окт 07, 2024 5:54 pmAvas_co написа: Тук романсите не са спирали, ама на трифката сърцето е заето.О, спамер, пак ли се натискаш?
пон окт 07, 2024 6:49 pmТрифон П.Трифонов написа:Не с лошото де, аз така ви се радвам на романса, пък ти...пон окт 07, 2024 5:54 pmAvas_co написа: Тук романсите не са спирали, ама на трифката сърцето е заето.О, спамер, пак ли се натискаш?
Набий си го където пожелаеш- щом си толко закъсал, пловдивските градинки все ще ти свършат работа!
Бат кемал е толко изпаднал, че не заслужава човек на улицата да го погледне.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: