• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 56
Всички имаме коли, нали ?
DundyTheCroc - майстор
Не мога да те разбера какъв отговор очакваш, гадаене по снимка? Гумите са си твои, взел си ги нови, карал си ги, почувствал си им поведението, усетил си или не промяна във времето, щом ти харесват си караш.
вт окт 08, 2024 2:09 pmDundyTheCroc написа:
Не мога да те разбера какъв отговор очакваш, гадаене по снимка? Гумите са си твои, взел си ги нови, карал си ги, почувствал си им поведението, усетил си или не промяна във времето, щом ти харесват си караш.
Не бързай! Има време.
gogo7777 - майстор
вт окт 08, 2024 2:04 pmТрифон П.Трифонов написа:
А освен това, отново ще покажа какво може и какви глупости се пишат по форумите от клавиатурковци.
Ти си цял клавиатурко. Кой го интересува твоите гуми. Налагаш си мнението задууло. Карай си с галоши щом те кефи, дори и с 4х4 автомобил.......имало грайфер имало гума.....логика :lol:
Chefo77 - майстор
Лошото е, че невярващите в загубата на качествата на гумата най-често го разбират отведнъж... :(
Сега очаквам някой да ми скочи колко добър шофьор е и как си познава колата. Всеки сам си носи кръста.
вт окт 08, 2024 2:22 pmgogo7777 написа:
вт окт 08, 2024 2:04 pmТрифон П.Трифонов написа:
А освен това, отново ще покажа какво може и какви глупости се пишат по форумите от клавиатурковци.
Ти си цял клавиатурко. Кой го интересува твоите гуми. Налагаш си мнението задууло. Карай си с галоши щом те кефи, дори и с 4х4 автомобил.......имало грайфер имало гума.....логика :lol:
Писател.
Ни се виждат галоши на снимката нито съм коментирал гумата и грайфера ѝ, освен че споделих и попитах. Попадаш в числото поради едничката си глупост.
Тук няма;"ама такива гуми имах, карах ги еди какси, бяха еди щоси".
Реални гуми, на реален автомобил, в момента. Чиста проба споделен опит ще бъде. За онези, десет плюс годишните се изписаха говната, но вече свалени. Тези предстои да се търкалят.
вт окт 08, 2024 2:31 pmChefo77 написа:
Лошото е, че невярващите в загубата на качествата на гумата най-често го разбират отведнъж... :(
Сега очаквам някой да ми скочи колко добър шофьор е и как си познава колата. Всеки сам си носи кръста.
Не се притеснявай за скачането!
Вече близо 40 години, всеки път "разбирам" нещата се отведнъж и повече от често.
Кръста малко повече.
Другите не ме интересуват.
chapara - майстор
А ве може да носи говедото твоя и моя кръст, не е ли така? Тя с 40км/ч няма да се разпадне, но при екстремно спиране? Не го ли чуваш оня глас от към Аксаково?
Chefo77 - майстор
вт окт 08, 2024 8:45 pmchapara написа:
А ве може да носи говедото твоя и моя кръст, не е ли така? Тя с 40км/ч няма да се разпадне, но при екстремно спиране? Не го ли чуваш оня глас от към Аксаково?
Не е само до рязкото спиране, Чапи, там има системи, които да помагат. Сцеплението е по-важното, знаеш че то те държи на пътя. Като е на камък гумата, то е нулево. И като изправи някой завой... :(
Не съм визирал Трифон, не съм имал предвид никой конкретно.
вт окт 08, 2024 9:26 pmChefo77 написа:
.....
Не съм визирал Трифон, не съм имал предвид никой конкретно.
Стига ми на мен, че той ме "визира". Сън го не фата.
chapara - майстор
То кво да визираме, то цялото население ни е облъчено, присъстващите..., нали.
hidrazin - майстор
Прикачен файл:
Галоши.jpg
Галоши.jpg (67.65 KиБ) Видяна 620 пъти

И айде бегайте да нанкате... :-D
От това по-добро НЕМА.
:partyman:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17