• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
ср окт 09, 2024 10:54 amемовлаха написа:
Възможно ли е застраховятеля да сочи един среден пръст при птп със 4 Season ?
В никакъв случай стига грайфера на гумата да не е под минимума.
:partyman:
емовлаха - специалист
Туй летни гуми ли са ? Милицията дет затвори пътя кат гледам бая над 4мм и 4х4!

hidrazin - майстор
ср окт 09, 2024 2:05 pmемовлаха написа:
Туй летни гуми ли са ? Милицията дет затвори пътя кат гледам бая над 4мм и 4х4!
Точно! Летни гуми със сигурност на полицейската кола, на черния пикап Мицубиши и на още поне две коли.
Доколкото знам в UK зимните гуми не са задължителни и съответно чичо Скруч не си купува такива.
На всичкото отгоре като ги гледам как карат, сняг ся виждали ... някога ама само през прозореца.
Включително полицаите. :-D
torbalan - Дървен философ
ср окт 09, 2024 4:50 pmhidrazin написа:
...
Доколкото знам в UK зимните гуми не са задължителни и съответно чичо Скруч не си купува такива.
...
В Бългрия да не би да са станали задължителни зимните гуми?
hidrazin - майстор
ср окт 09, 2024 5:19 pmtorbalan написа:
В Бългрия да не би да са станали задължителни зимните гуми?
Разбира се че не, макар и да го бяха намислили...
Скоро коментирано
PIP - майстор
Не е задължително със зимни гуми в uk, но на сайта на континентал преди години пишеше, че за техния климат препоръчват да се кара целогодишно със зимни, отколкото с летни. Една година отидодох есента с летните гуми и мислех, че куатрото ще ми помага, ако падне сняг, но се получи същото като на клипа при всяко пипане на спирачката и не я изкарах след това, докато не се стопи снега (два дни :lol: , а не е като да не съм карал на сняг. С нашата зима и по-топло лято за сега избягвам всесезонните, макар че стават все по-добри. Миналата година купих нови летни и зимни гуми и докато ги изтъркалям ще карам с тях, след това ще видим.
torbalan - Дървен философ
ср окт 09, 2024 6:38 pmPIP написа:
Не е задължително със зимни гуми в uk, но на сайта на континентал преди години пишеше, че за техния климат препоръчват да се кара целогодишно със зимни, отколкото с летни.
...
Това, на което ние викаме "зимни гуми", във Финландия му казват "летни гуми"... ;)
PIP - майстор
ср окт 09, 2024 6:57 pmtorbalan написа:
ср окт 09, 2024 6:38 pmPIP написа:
Не е задължително със зимни гуми в uk, но на сайта на континентал преди години пишеше, че за техния климат препоръчват да се кара целогодишно със зимни, отколкото с летни.
...
Това, на което ние викаме "зимни гуми", във Финландия му казват "летни гуми"... ;)
Сигурно, но тея зимни гуми са основно за сняг и лед, за съжаление зимите у нас вече не са зими, аз съм от Самоков и последната истинска зима, която помня беше 2011/12г.
PIP, от 15.12.2010 до 15.01.2011, беше втората ми командировка на Боровец.
Вече имах Примерата Р10, перманентно 4х4.
Качих се с две зимни отпред и две летни отзад.
Няма такъв кеф! Ръчна не е необходима.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на ср окт 09, 2024 7:28 pm, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
Зимни, летни, всесезонни, галоши ...
Ми то и на сухо се изпоизмлатват редовно.
Малко след 17 часа покрай мен минаха три линейки една след друга - ЦЪК
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

Тема "Всесезонни гуми ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: