Ел. инструментите. Консумативи.
чет окт 10, 2024 10:42 amТрифон П.Трифонов написа:
Направих няколко проби с показания Парксайд и смея да твърдя, че Хитачито напълно ще отговори на очакванията ти. Стига да покрива посочените технически характеристики и ако не решиш да придобиеш Парксайд. Комплект със зарядн и две батерии 5Ач ще излезе около 220лв. Не зная дали си струва разликата с Хитачито.
Тегло с 2Ач батерия- 1.472кг. Предполагам има значение и то.
Естествено и тежестта има значение но все пак да не е като ударна бормашина 😀
А някой да е запознат с тази марка https://itt-shop.bg/akumulatoren-bezche ... gJkq_D_BwE
чет окт 10, 2024 11:30 ambogboncho написа:
...
Държи се точно като перфоратор.
https://photos.app.goo.gl/pYt9c4Mk9ignEZ9m6
Нищо общо с удара на голямата дрелка Спарки.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на чет окт 10, 2024 11:45 am, променено общо 1 път.
чет окт 10, 2024 11:42 amТрифон П.Трифонов написа:
...
Удобен ли е за работа на стълба в смисъл тежък ли е защото на снимката ми изглежда доста масивен
чет окт 10, 2024 11:44 ambogboncho написа:
чет окт 10, 2024 11:42 amТрифон П.Трифонов написа:
...
Удобен ли е за работа на стълба в смисъл тежък ли е защото на снимката ми изглежда доста масивен
Вече споделих теглото. Същото го прави малко по удобен от другите две предложения.
https://photos.app.goo.gl/pYt9c4Mk9ignEZ9m6
Чети внимателно!
В линка е видео, не е снимка.
LazarGanev - "Велик майстор"
При избора на марка е важно да можеш с една батерия да можеш да ползваш максимален брой други машинки. Ако това ти е първата акумулаторна машина, избери такава марка, че после да си купуваш и други машинки без батерии, а не за всяка машинка да купуваш зарядно с батерии - така излиза скъпо. Аз предната седмица трябваше да си купувам импакт драйвер и си харесах едно Милуоки, ама като се замислих, аз от тази марка имам доста машинки, но на 12В и си взех Бош, тъй като на 20В основно са ми такива машините. Така че помисли от тази гледна точка, тя е много важна!
Последна промяна от LazarGanev на чет окт 10, 2024 3:01 pm, променено общо 1 път.
М'даааа. При мен са пет (5) машини, с едно (1) зарядно, две (2) батерии по 2Ач, една (1) 4Ач и една (1) 5Ач.
Премислено.
чет окт 10, 2024 1:43 pmLazarGanev написа:
При избора на марка е важно да можеш с една батерия да можеш да ползваш максимален брой други машинки. Ако това ти е първата акумулаторна машина, избери такава марка, че после да си купуваш и други машинки без батерии, а не за всяка машинка да купуваш зарядно с батерии - така излиза скъпо. Аз предната седмица трябваше да си купувам импакт драйвер и си харесах едно Милуоки, ама като се замислих, аз от тази марка имам доста машинки, но на 12В и си взех Бош, тъй като на 29В основно са ми такива машините. Така че помоисли от тази гледна точка, тя е много важна!
Благодаря за съвета
gogo7777 - майстор
чет окт 10, 2024 1:43 pmLazarGanev написа:
При избора на марка е важно да можеш с една батерия да можеш да ползваш максимален брой други машинки. Ако това ти е първата акумулаторна машина, избери такава марка, че после да си купуваш и други машинки без батерии, а не за всяка машинка да купуваш зарядно с батерии - така излиза скъпо.
Точно така. Моите акумулаторни машини са Макита и само купувам батерии или машини. Обаче напоследък не съм доволен от батериите им :x . Смяната на марката обаче при мен е проблем...първо, че съм фен на марката и второ имам десетки машини, че и повече от тях.
:x

:drinkers:
bigdragon - майстор
чет окт 10, 2024 3:41 pmgogo7777 написа:
...Моите акумулаторни машини са Макита и само купувам батерии или машини. Обаче напоследък не съм доволен от батериите им ...
+1

И аз съм с Макита 18В.

Потвърждавам за батериите и по точно се
скапва електронния им блок, батериите
вътре са си читави, ползват за резервни
части и други цели. По-доволен съм от
батериите от Алиекспрес.

Наблюденията са ми от 10 години, от тогава
ми е първия акумулаторен ъглошлайф.
gogo7777 - майстор
Поредната изненада е, че индикатора на винтоверта показва само две чертички, а на батерията фул. Средния светодиод на винтоверта не свети, а на батерията трите. Батерията работи видимо за по-кратко време от другите батерии.

Тема "Акумулаторен перфоратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: