Съвети за начинаещи готвачи.
MamaMy - майстор
Еееех Трифуне, до кога ще бъда жив да те уча :-D . Хляба се препича, но не се маже топъл. Оставя се да изстине. Кравето масло обаче трябва да е меко. Абе като хванеш моруната, обади се! Ще дойда да ти покажа. Даже може да донеса солта.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Филийката не се препича, а леко се запича. Простаци...


Ееееех, Мамкаму............пъпа ти са развил от препечена та изстинала, дебело омазнена и затрупана с чер хайвер порязаница!!!
Жива да ни бях!
Тос пък не знай Мамаму как преподава- простак! Само хаби матриала.


https://osetr.com/info/chastye-voprosy- ... nuyu-ikru/
Ееееех, Мамааааа!!!
MamaMy - майстор
Мани го тоз любител. Аз ако седна да ям така пред камера, със суха филия разяждам една детска градина. и то само групите със злояди дед
Сигурен съм, че е така. Искай и хайверче! По здравна каса да мине и съобразено с номенклатура на клинична пътека. Все ще се намери подходяща.
Алергичен съм към зелен. Обривам се още преди да ми предложат.
gogo7777 - майстор
Черния хайвер, класически мисля, че се консумира самостоятелно. Ся за есетровия може би има други "класики" сигурно.
:drinkers:
Последна промяна от gogo7777 на нед окт 13, 2024 8:21 pm, променено общо 1 път.
По добруджанско задължително с ляб, колкото и класически да го мислиш.
Сладоледа с ляб (дори с фунийка да е), грозде с ляб, диня.....тоже, геврек с ляб, кифла с ..............
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на нед окт 13, 2024 8:22 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед окт 13, 2024 5:49 pmТрифон П.Трифонов написа:
...
Ееееех, Мамааааа!!!
Что то не так, водки нет!

Тема "Дали боядисват черния хайвер черен?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: