Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kani123 - напреднал
съб фев 24, 2024 5:44 pmivanovbg написа:
Като идея вкарай пъво заводските настройки и после почни отначало настройката.
Здравейте понеже не знам точно къде се пише затова отговарям тук тази игра с камините е опасна на мен ми се палят кюнците втори път Доколкото разбирам 59 трябва да е 60 на моята Алба 18 съм го настроил на 120 Има ли параметър който да се намали обдухването при приключване на горенето инструкциите съм ги загубил ! Кюнците ги Почиствам на около всеки 30 изгорени чувала много прах Благодаря предварително на отзовалите се
ivanovbg - майстор
Не знам какви са ти пелетите. За да качва пепел по кюнците е много силен вентилатора при горенето. Аз кюнци чистя един път в началото на сезона.
kani123 - напреднал
съб мар 09, 2024 12:21 pmivanovbg написа:
Не знам какви са ти пелетите. За да качва пепел по кюнците е много силен вентилатора при горенето. Аз кюнци чистя един път в началото на сезона.
Кой вентилатор да намаля параметър 24 28 или при обдухването Не знам кой номер и дали може да се намали :?:
kani123 - напреднал
съб мар 09, 2024 12:46 pmkani123 написа:
съб мар 09, 2024 12:21 pmivanovbg написа:
Кой вентилатор да намаля параметър 24 28 или при обдухването Не знам кой номер и дали може да се намали :?:
Вече имам страх от тези настройки камината ми е обла 18 сменял съм само запалка за шест години
Здравейте банда,
при мен на Ecospar Nova 25 kW с Флумис Алфа контролер ми прескача в настройките от Пар 95 директно на Пар 101.

Каква може да е причината?
Иванов, ще обясниш ли на колегата или да влизам с компетенциите си?! Хаха.

Едно бонусче- PAR95 и PAR96 не се използват.
За останалите имаш задачка да се образоваш, diavolo_22.
Няма нужда да се правиш на кукувица. Достатъчно е да си зададеш въпроса само веднъж и тук е правилното място.
sispol - напреднал
Здравейте. Отново. Моля някой да ми препоръча безжичен термостат, за Аурига 25. До скоро работеше със Salus RT50RF.
https://akva.bg/sedmichen-programiruem- ... t500rf-168
Но термостата се предаде и създаваше само проблеми. В момента е откачен от каминатаа. Идвал е техник, но проблема остава. Затова с поставянето на нов, ( по възможност не Салус) се надявам да прескоча и този отолителен трап.
А ако някой се наема да го постави ще компенсирам подобащо за загубеното време. Транспорт, разходи, дневни и т.н. Надявам се да не е проблемна дънната платка на камината. Но в края на краищата, ако се наложи ще я подменя с нова. Но и за там техничар ще трябва. :sad: :sad:
За нещо такова става дума, но може и като стария да е.
https://elkom-express.bg/produkt/intern ... -t6r-wifi/
Лек ден на всички.
gecata82 - специалист
пон окт 14, 2024 5:03 pmsispol написа:
Здравейте. Отново. Моля някой да ми препоръча безжичен термостат, за Аурига 25. До скоро работеше със Salus RT50RF.
https://akva.bg/sedmichen-programiruem- ... t500rf-168
Но термостата се предаде и създаваше само проблеми. В момента е откачен от каминатаа. Идвал е техник, но проблема остава. Затова с поставянето на нов, ( по възможност не Салус) се надявам да прескоча и този отолителен трап.
А ако някой се наема да го постави ще компенсирам подобащо за загубеното време. Транспорт, разходи, дневни и т.н. Надявам се да не е проблемна дънната платка на камината. Но в края на краищата, ако се наложи ще я подменя с нова. Но и за там техничар ще трябва. :sad: :sad:
За нещо такова става дума, но може и като стария да е.
https://elkom-express.bg/produkt/intern ... -t6r-wifi/
Лек ден на всички.
Здравейте. Ще следя с интерес защото трябва да сложа същото устройство на една камина , и ще се радвам ако някой запознат сподели къде и как да се върже това устройство , и разбира се има ли по евтин вариант , благодаря предварително на всички отзовали се .
gogo7777 - майстор
Трифон е твоя човек.
:)
вт окт 22, 2024 7:47 pmgogo7777 написа:
Трифон е твоя човек.
:)
Верен отговор, с неприемливо отношение, поради което ще пропусна.
Ш'са сетиш кой губи!
Заради такива, като теб, които не оставиха място непочесано по себе си, хора престават да пишат в смислени теми. Нещо подобно се случва като в Онзи форум.
Филма спря.
Алекс също.
Антон.
Брат Ганев.
Лазар почти не влиза вече.
................................
Все хора с огромен принос в отоплителния раздел.

Иванов ще оправи нещата, както и ти, да се надяваме!

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: