Нека намерим най-тънките цени.
ср окт 16, 2024 12:45 pmyanko78 написа:
Батерия от Парксайд, дали става на Райдер R20 серията?
Krasi_S - специалист
Answers: 1
ср окт 16, 2024 12:45 pmyanko78 написа:
Батерия от Парксайд, дали става на Райдер R20 серията?
Parkside НЕ става на Raider. Но Raider СТАВА на Parkside :-D
Тествано.
kozl - майстор
Така като гледам от клипчето на рейдерския инструмент трябва да му се пилнат страничните издадъци дето се опират в парксайдската барерия и е готов за лидълски батерии :-D
Тези издатъци са с друг наклон спрямо парксайдските инструменти и батерията не може да се плъзне докрай, за да заключи
Krasi_S - специалист
ср окт 16, 2024 2:43 pmkozl написа:
Така като гледам от клипчето на рейдерския инструмент трябва да му се пилнат страничните издадъци дето се опират в парксайдската барерия и е готов за лидълски батерии :-D
Тези издатъци са с друг наклон спрямо парксайдските инструменти и батерията не може да се плъзне докрай, за да заключи
Гладал съм го, така е. Ама после оригиналната батерия ще "лопа" :-D
Иначе си реших проблема, като си поръчах преходник от Парксайд към Райдер. Вече има много момци с 3D принтери, които ги предлагат.
yanko78 - специалист
Тъкмо щях да питам батерията Парксайд да пиля или инструмента на Райдер. Факт е, че Райдерската батерия работи на Парксайд, но обратното не става. Също и Парксайдската батерия, си се зарежда без проблеми на Райдерско зарядно.
Сега ги разгледах по обстойно. Ако си изпилят 3-4 мм водещите канали на Райдерският инструмент, батерията от Парксайд, ще има възможност да се доплъзне на пред и би трябвало да работи.
пишман_майстор - майстор
:? каква е причината за тази гимнастика?
Нямате ли кауфлан наблизо? Поне в нашия е "пълен" с батерии 8ач, 4ач и от двата вида ( едноредова и двуредова) , 2ач , както и на 12в 2.5ач .
П.п. оф, то било батерия на парксиде да се ползва на Райдер. Извинявам се.
yanko78 - специалист
За протокола, изпилих началото на водещите канали на Райдерския инструмент, както и наклона на прилепяне на батерията и сега, парксайдската батерия “потъва” до край и инструмента работи. Няма никакъв негативен ефект за оригиналната батерия на Райдер. Просто остава един 3-4 мм “джоб” между батерията и водещите канали. Нито хлопа, нито нищо.
Здравейте колеги, преди 2 седмици си купих новия 12 волтов "performance" (psbsap 12 a1) винтоверт с ударна фукнция на парксайд от кауфланд. Използвам 2аh и 4ah обикновени батерии и 90 % от случаите когато спра да работя с винтоверта, подсветката не спира да свети което много ме дразни. Може ли да ми кажете тези от вас които са си го купили дали и вие имате този проблем(пуснете го за малко и го оставете да видите , ако не стане от първия път , махнете батерията ,сложете я пак и пак го пуснете и го оставете да видите дали не спира да свети) или съм изтеглил късата клечка с дефектна бройка. Другото което си мислех е да не би проблема да е с обикновените батерии , а с тези новите които са 2,5ah и 5ah "performance" да няма такива проблеми. Благодаря за отговорите предварително !
Имам 2, 4 и 5Ач батерии. Винтоверта го купих от Лидъл, седмица преди да го пуснат в Кауфланд.
Работил съм веднъж с него, с 2Ач батерия. Не съм забелязал някакви отклонения от нормалната работа.
Подсветката се изключва.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Днес видях хубава дъска за рязане. Бамбукова, само 6лв

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: