Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте на всички нов съм в групата сложих Екоспар 27 kw отоплявам 155 кв апартамент имам следния проблем за 24 часа около 4 чувала което е доста до днеска нямах термоглави и стаен термостат след като ги сложиха котела гасне на 23 градуса това не ме устройва защото в апартамента има хора постоянно въпроса ми е следния неможе ли да не гасне а просто да модулира защото после като стартира до като дигне градусите гори също много пелети може ли това да се случи и да падне разхода Благодаря предварително
ivanovbg - майстор
Махни стайния термостат. Той гаси камината като стигне зададената температура.
kalin72 - майстор
27 киловата за 155 м2 апартамент...това жилище има ли вечно отворени прозорци и някаква изолация?? Твърде мощна камина е това...
Не махай стайния термостат, просто го нагласи на 25 градуса.
чет окт 31, 2024 8:59 amivanovbg написа:
Махни стайния термостат. Той гаси камината като стигне зададената температура.
Ако махна стайния термостат котела не гасне и тогава направо става страшно пелетите все едно се изпаряват доста голям разход ми дава
чет окт 31, 2024 10:31 amkalin72 написа:
27 киловата за 155 м2 апартамент...това жилище има ли вечно отворени прозорци и някаква изолация?? Твърде мощна камина е това...
Не махай стайния термостат, просто го нагласи на 25 градуса.
Благодаря ще го пробвам така но според мен като паднат температурите на 25 градуса стайна котела ще гасне и пали много на често няма ли да е проблем

Тема "Ekospar 27 kw" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: