Нека намерим най-тънките цени.
iliya_i - майстор
чет окт 31, 2024 4:23 pmn_a написа:
Днес видях хубава дъска за рязане. Бамбукова, само 6лв
Много се съмнявам, бамбука да е подходящ материал за дъска за рязане. Но за сметка на това е евтина.
Та надявам се да свърши поне за 6 лева работа.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет окт 31, 2024 8:16 pmiliya_i написа:
чет окт 31, 2024 4:23 pmn_a написа:
Днес видях хубава дъска за рязане. Бамбукова, само 6лв
Много се съмнявам, бамбука да е подходящ материал за дъска за рязане. Но за сметка на това е евтина.
Та надявам се да свърши поне за 6 лева работа.
Бамбук е много подходящ за дъска за рязане.
chapara - майстор
И отпуска отрови при овлажняване.
MamaMy - майстор
Аз имам прибори за готвене от бамбук, лъжица, шпатула за пържене, бъркалка и др. Я споделете как пуска и какво точно за да знам дали да ги ползвам!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет окт 31, 2024 11:22 pmchapara написа:
И отпуска отрови при овлажняване.

:-D :lol: :lol: :lol: :lol:
Николов Н. - специалист
Бамбукът не изпуска токсини при овлажняване, тъй като е естествен материал. . Ако обаче бамбукът е третиран с химикали или покритие (например лакове или бои), може да има леко изпаряване на вещества, при висока влажност или температура. Необработеният бамбук е безопасен за използване в домакинството.
DundyTheCroc - майстор
Азиатците ползват бамбук за какво ли не, че го и ядат, доста милиарди са станали, не мрат гадовете :)
Иначе имам бамбукова дъска и си е идеална за рязане, няколко години я ползвам и не е мръднала.
Djack - специалист
След стъклените дъски за рязане, бамбуковите са най-големия враг на острите ножове! Несъвместими са.
MamaMy - майстор
Това е друго и е истина. Повърхността на бамбука е много твърда. Прилича малко на ламинат. За дъската за рязане са подходящи по-меки дървесини.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: