Имам един въпрос към компютърните специалисти тук. Моля предварително да извинят невежеството ми и да не ми се смеят /много/....
Вкъщи възникна спор. Едното дете казва, че нета не е това, което трябва да бъде. Другото вика - "добър си е"
.
Преценяват по нещо си там в Биткомета... Карат ме да се обадя на доставчика....ама аз не знам к`во да говоря
. Синчето /като много разбиращо/ взе да ми пълни главата с някакви битове и байтове и съвсем се оплетох като пиле в калчища. Работата върви на бой, революция и смяна на доставчик. А нещата не са толкова прости. Като го вкарвах тъпия Интернет, нямаше техническа възможност за кабел. Единственото решение беше някаква антена на покрива /на мен по-ми прилича на фаянсова плочка
/, която струваше майка си и баща си /за мен 200 лв са много пари../. Та сега ако сменям доставчика...много ще се прецакам
. И се дърпам. Помагайте да ми се изясни поне малко ситуацията.
Та... Според доставчика положението трябва да е такова
за BG peering : основен трафик - 25 MBit/s и нощен трафик - 40 MBit/s . Пиша само за теглене от български сайтове, защото у нас главно такова се осъществява.
И питам : какво трябва да се изписва за скоростта при тегленето в тоя пусти Биткомет. А довечера като се прибера вкъщи, ще напиша и какво показва като стойности сега.
Лелеее, дано не съм казала някоя глупост, че като гледам на какъв език се изразявате в тая тема....за мен си е чист китайски

Вкъщи възникна спор. Едното дете казва, че нета не е това, което трябва да бъде. Другото вика - "добър си е"

Преценяват по нещо си там в Биткомета... Карат ме да се обадя на доставчика....ама аз не знам к`во да говоря

Та... Според доставчика положението трябва да е такова
за BG peering : основен трафик - 25 MBit/s и нощен трафик - 40 MBit/s . Пиша само за теглене от български сайтове, защото у нас главно такова се осъществява.
И питам : какво трябва да се изписва за скоростта при тегленето в тоя пусти Биткомет. А довечера като се прибера вкъщи, ще напиша и какво показва като стойности сега.
Лелеее, дано не съм казала някоя глупост, че като гледам на какъв език се изразявате в тая тема....за мен си е чист китайски