ср ное 06, 2024 1:22 pmТрифон П.Трифонов написа: Имам Roventa с 4000Ра.Благодаря, това ми беше достаъчно- няма да се взима
Доволен съм, но на моменти ми се ще повече.

А модела на въпросната прахосмукачка е xiaomi e5 bhr7969eu.
ср ное 06, 2024 1:22 pmТрифон П.Трифонов написа: Имам Roventa с 4000Ра.Благодаря, това ми беше достаъчно- няма да се взима
Доволен съм, но на моменти ми се ще повече.
ср ное 06, 2024 9:19 pmbrum написа: На xiaomi роботите прахосмукачки са най-добрите в отношение качество/цена. Идва 11:11 след няколко дни и ако трябваше да взема робот прахосмукачка щеше да е от там.А как е въпроса с резервните части. Аз вече сменях на Румбата някои модули. Примерно задвижването с колелата и то защото се изтъркаха гумите и Румбата почна да боксува. После видях в Емаг, че се продават само гуми за колелата
чет ное 07, 2024 7:42 amkozl написа:Има всичко в Али-то. Има там 2-4 седмици доставка, но центие са съвсем прилични. Има оригинални части, има и автърмаркет.ср ное 06, 2024 9:19 pmbrum написа: На xiaomi роботите прахосмукачки са най-добрите в отношение качество/цена. Идва 11:11 след няколко дни и ако трябваше да взема робот прахосмукачка щеше да е от там.А как е въпроса с резервните части. Аз вече сменях на Румбата някои модули. Примерно задвижването с колелата и то защото се изтъркаха гумите и Румбата почна да боксува. После видях в Емаг, че се продават само гуми за колелата![]()
ср ное 06, 2024 9:19 pmbrum написа: На xiaomi роботите прахосмукачки са най-добрите в отношение качество/цена. Идва 11:11 след няколко дни и ако трябваше да взема робот прахосмукачка щеше да е от там.brum за кои xiaomi-та споделяш. Тези в Кауфланд не ми вдъхнаха доверие, след като ги огледах.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: