Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ivanovbg - майстор
На колко градуса на водата се запали?
дидкоо - специалист
нед ное 10, 2024 11:45 amivanovbg написа:
На колко градуса на водата се запали?
на 66 изключи на 56 се запали
ivanovbg - майстор
Еми ти не си пипал хистерезиса. На
П-8-4-06 сложи 10 и задай температура на водата 56 градуса.
Пак ще изключва на 66 но ще включва на 46.
дидкоо - специалист
нед ное 10, 2024 2:55 pmivanovbg написа:
Еми ти не си пипал хистерезиса. На
П-8-4-06 сложи 10 и задай температура на водата 56 градуса.
Пак ще изключва на 66 но ще включва на 46.
разбрах а аз си мислех че е само за изключване тази настройка 8-4-06 благодаря а това закуснение от 2-120 и на 2 и на 20 пак се пали по едно и също време имам снимка на обяснение на български пише
Закъснение на включване/изключване в автоматичен режим и немога да разбера и да я променям все тая 😀
ivanovbg - майстор
Еми щото са минали 20мин откакто е изключила, затова си пали веднага. Остави си го на 2
segaseu4i - напреднал
Здравейте,
Някой знае ли откъде се изключва аларма 8 (failure depress)? Мисля, че имаше опция да бъде OFF, но не помня къде се влизаше и т.н.
mak12 - помощник
Здравейте. Моята камина е Alfa plam Commo 15. Някой може ли да ми каже къде в менюто мога да си задам някакъв час за автоматично запалване и после само да спирам настройката (OFF), или да си я пускам (ON), когато ме няма за да се запали сама камината?
bmahob - майстор
пон ное 11, 2024 1:56 pmmak12 написа:
Здравейте. Моята камина е Alfa plam Commo 15. Някой може ли да ми каже къде в менюто мога да си задам някакъв час за автоматично запалване и после само да спирам настройката (OFF), или да си я пускам (ON), когато ме няма за да се запали сама камината?
Задавш от меня хроно ОN
После задавш първи час вкл/изкл
bmahob - майстор
пон ное 11, 2024 1:31 pmsegaseu4i написа:
Здравейте,
Някой знае ли откъде се изключва аларма 8 (failure depress)? Мисля, че имаше опция да бъде OFF, но не помня къде се влизаше и т.н.
Не можеш да го махнеш, прочисти си мъркучлето дето влиза в долната камера, достъпа е от ляво. внимавай да не обръкаш къде мушкаш после в пресостата!!!!
Здравейте, търся на заем дистанционно за пелетна камина алфа плам commo 21. Купил съм си wi-fi дистанционно и искам да го обуча с оригиналното или такова където действа? Благодаря!

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: