Всички имаме коли, нали ?
Ал посочи.
чл.10, ал.1, т.9, буква "г".

Чл. 10. (1) Моторно превозно средство или тегленото от него ремарке е технически неизправно, ако.....
- дълбочината на протекторния рисунък на гумите на автомобилите и на мотоциклетите е по-малка от 1,6 мм;
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на чет ное 14, 2024 8:10 am, променено общо 2 пъти.
hidrazin - майстор
Добре че при подновяване на книжките не се иска нов изпит/листвоки... :-D

Прикачен файл:
Листовки.jpg

:partyman:
А тези, които не са за подновяване на книжките поради "изтичане", а са за проверовъчен?
hidrazin - майстор
ср ное 13, 2024 9:15 pmТрифон П.Трифонов написа:
А тези, които не са за подновяване на книжките поради "изтичане", а са за проверовъчен?
Де да знам ама питай Димо Алексиев от онова, как беше? Аааа... игри на НЕВОЛЯТА.
Май и проверовъчен няма да му помогне...
То бива тъпо, тъпо, залюхано ... ама чак пък толкоз? :shock:
chapara - майстор
Сигурно съм попаднал в автофорум за начинаещи ѝли сънувам? Уви не съм, приверих. Колко тъпи теми трябва да се пуснат? Карайте по джанти, като ТокеФ!

чет ное 14, 2024 12:16 amchapara написа:
... ѝли сънувам? Уви не съм, приверих.

Сега как е?
Обикновено сънищата са по- розови от действителността, а сутрин идва разочарованието.
kozl - майстор
Да оно коги бех на изпити немаше гуми, па камо ли зимни =D>

В забрава отиваме, след като колите станаха по-умни от водачите :-D
А как трябва да се измерва дълбочината на грайфера, с какъв уред? 1,6 мм :? Може би с шублер :? А за 2 лева стаа ли?

Едва ли някой от нас може да цитира закона без жокери.
Може би трябва да има някави проверки, които да провокират опреснителни курсове.
Но при този дисбаланс на пътя :rolleyes:
Тези с велосипеди, тротинетки и разни там други колесни превозни средства с двигател по какви правила се движат на пътя :?
Трябва ли да знаят правилата и да полагат изпит :?

И понеже докато чаках на опашката за гуми, на клиент пред мен му обявиха зимните гуми за смяна, защото грайфера бил под 3 мм и ще има проблеми пли проверка....
Клиента явно тълкуваше правилата като Трифон, защото не пожела подмяна.
Мисля, че няма да има проблем при проверка.
kozl - майстор
А без да се впрегаме в за коня, коги требе да Фъргаме зимните гуми?
Аз Фърлих ... с мъка Мишелин Алпин с към над 4мм грайфер след всесезонно каране. Ма вече усещах, че ме лъзгат и на сух, чист асфалт :roll:
По зле беше с некви зимни Клеберки, с които изкарах само 1 сезон и така се втвърдиха след престой в мазата, че после все едно бех с леген на плъзгавица.

Тема "Колеги, има ли някой който още не е сложил зимните гуми ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: