Всички имаме коли, нали ?
пишман_майстор - майстор
За нероден Петко няма какво да се кахъря. Нека първо дойде ( зимата/снега) , тогава ще му мисля. Ще си карам ли с летните или другия кош със всесезонките, или ще фащам такси, или ще си бъда дОма с греяно винце...
kr1100 - майстор
аз не съм. Задава се не Боро ходене - от какъв заор смяна. Иначе зимните са на джанти и с кроки за макс 20 мин съм преобут.
22г към Боро през Д.Баня бях с предни зимни и задни летни без проблем, а имаше доста снягНай- гадното след 6 дни беше да си отлепя вратата - денем слънце и се топи снега вечер сняг и силен вятър . А ги бях пръскал със силиконов спрей уплътненията. Домързя ме с изпитания глицерин да ги обмажа..
zz_stefanov - майстор
Сега тея 50 лева и 4 точки. От де го изкараха https://www.dnevnik.bg/skorost/2024/11/ ... iashti_za/ :)
hidrazin - майстор
чет ное 14, 2024 11:02 pmzz_stefanov написа:
Сега тея 50 лева и 4 точки.
Не бяха ли 6 точки? - ЦЪЪЪК
Абе zz_stefanov, ще ти вземат колкото решат и ще те глобят колкото решат.
Все пак в територията има демокрация и законите са тълкувателни...
То конституцията направиха на пачавра (пачавра = Мръсна кърпа, или парче плат. Пачаврата се използва за забърсване на нечистотии и зацапани повърхности в домакинството.) а ти за едни 4 точки ми се къхариш.
Гледай да не ти вземат не 4 а 40 точки че ще имаш да връщаш.
Демек след възстановяване на правоспособност да си с 10 точки по-малко. Даже няма да се учудя... у нас. :lol:
:partyman:
P.S. zz_stefanov а колко точки се отнемат за използване на терлик (мобилен телефон) без хендсфри? :)
И има ли въобще наложени такива санкции?
Щото стана пандемия а там опасността е огромна и наказанията трябва да са жестоки!
Чирачетата - специалист
чет ное 14, 2024 8:58 pmпишман_майстор написа:
За нероден Петко няма какво да се кахъря. Нека първо дойде ( зимата/снега) , тогава ще му мисля. Ще си карам ли с летните или другия кош със всесезонките, или ще фащам такси, или ще си бъда дОма с греяно винце...
[/quote

Зимата дойде, отворете си очите. От днес КАТ глобяват !
От кога КАТ определят идването на зимата?
hidrazin - майстор
Хубаво е Чирачетата да направят и една диагностика... За по-сигурно.

kr1100 - майстор
пет ное 15, 2024 5:01 pmhidrazin написа:
Хубаво е Чирачетата да направят ......
Тези новоизлюпени кои са ?

Тема "Колеги, има ли някой който още не е сложил зимните гуми ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: