Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
съб ное 16, 2024 1:38 pmНиколов Н. написа:
Patrick Lietar.jpg Като нямаш нещо свое ,нормалнояза показване ,в нета има,нали?
Бат Кемал, личния ти лекар сигурен ли е, че си адекватен?!
Това, че Патрик също ползва Шели, се вижда съвсем ясно.
Дал съм ти и жокер, като съм отворил акаунта си, горе в ляво. Вижда се имейла ми.
Явно и това не е достатъчно.
Не трябва да те пускат навън без придружител.
MamaMy - майстор
Николов, не е ли по-добре когато не си подготвен по дадена тема, просто да замълчиш вместо да се излагаш така? Вече всички разбрахме, че ти липсват последните 20 години. Пак добре, че знаеш, че революцията свърши. Как коя? Великата октомврийска.

:lol:
Николов Н. - специалист
Ти пък къде се буташ? Или и ти видя някъде електромер и Wi-Fi? А картинките взети от нета от оня с 10-те професии, който като няма нормални доводи ,почва с обидите?!
съб ное 16, 2024 4:31 pmНиколов Н. написа:
Ти пък къде се буташ? Или и ти видя някъде електромер и Wi-Fi? А картинките взети от нета от оня с 10-те професии, който като няма нормални доводи ,почва с обидите?!
https://photos.app.goo.gl/maFLcwyFE2h5r8W3A

Още едно крадено, еspecially for you.
И сЕди мирен вече!
Николов Н. - специалист
Хайде престани с биенето в гърдите, обидите и кадрите взети от нета. Къде в Аксаково има езеро или река, както се вижда зад "къщата ти". Покажи нещо твое ,ама истинско. Всеки може да каже "имам самолет" и да даде някаква снимка нали?
Последна промяна от Николов Н. на съб ное 16, 2024 7:13 pm, променено общо 1 път.
съб ное 16, 2024 5:09 pmНиколов Н. написа:
Хайде престани с биенето в гърдите, обидите и кадрите взети от нета. Къде в Аксаково има езеро или река, както се вижда зад "къщата ти". покажи нещо твое ,ама истинско. Всеки може да каже "имам самолет" и да даде някаква снимка нали?
Това е просто.............велико!
Поклон, бат кемал!

Ей го в стария му профил.
съб дек 16, 2023 5:25 pmAndri01 написа:
Това не е твоята къща!! :lol:
съб дек 16, 2023 6:05 pmAndri01 написа:
https://photos.google.com/share/AF1QipM ... wzRnZXWk9n И какво търси това фото в нета? Нали съм я виждал къщата ти!!
Започвато от една споделена екранна снимка, която вече не е споделена. Просто за да му покажа, че всичко споделено е мое, но и това не разбра човека.
viewtopic.php?f=11&t=70793&hilit=%D1%82 ... 0#p1149893
Николов Н. - специалист
Да, аз съм адри! Е,и? С нов ник! Не е забраненовъв форума за разлика от обидите!!!
съб ное 16, 2024 7:14 pmНиколов Н. написа:
Да, аз съм адри! Е,и? С нов ник! Не е забраненовъв форума за разлика от обидите!!!
Вобразяваш си. Къде и как те обидих?
Докладвай, щом така смяташ, Андри, Кемо, Николов!
Николов Н. - специалист
съб ное 16, 2024 1:59 pmТрифон П.Трифонов написа:
съб ное 16, 2024 1:38 pmНиколов Н. написа:
Patrick Lietar.jpg Като нямаш нещо свое ,нормалнояза показване ,в нета има,нали?
Бат Кемал, личния ти лекар сигурен ли е, че си адекватен?!
Това, че Патрик също ползва Шели, се вижда съвсем ясно.
Дал съм ти и жокер, като съм отворил акаунта си, горе в ляво. Вижда се имейла ми.
Явно и това не е достатъчно.
Не трябва да те пускат навън без придружител.
И темата е електричарска ,а не пожарникарса! А това не се учи нито в АПК-то, нито зад бар плота!! :lol:

Тема "Въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: