ср ное 13, 2024 12:44 pmТрифон П.Трифонов написа:Написа да се изреже и после да се монтира. Аз май обратното писах. Ако е възможно
Не вдевам! Нещо по различно ли написах?
От картинките по ясно няма накъде.
Какво обядваш??
ср ное 13, 2024 12:44 pmТрифон П.Трифонов написа:Написа да се изреже и после да се монтира. Аз май обратното писах. Ако е възможно
Не вдевам! Нещо по различно ли написах?
От картинките по ясно няма накъде.
ср ное 13, 2024 12:51 pmn_a написа: ...Преяждам преди да мина на плод-зеленчук. Черен дроб по селски, вратни пържоли с картофи и гъби на фурна, сурови яйца от пъдпдък- домашни.
Какво обядваш??
ср ное 13, 2024 5:59 pmmiroki написа: ....Монтирал съм от другите прозорци и те са метални. На моята оранжерия също не стават, поради тяхната Кривина.Ако пишеш за капандури за аркова оранжерия/ с дъги/ -в Класик а до комина огъват профила по мостра или шаблон картонен очертан по дъгата. 2017 ми огънаха и арките и за капандурите профилите. Сега грубо 17 лв за 6м профил.
чет ное 14, 2024 12:10 pmmiroki написа: Аз моите с чука ги пооправих да станат еднакви с другите. Уж ги изрязах от тях но при рязането се поизкривиха. Направих един прозорец. И така и остана. Материала за другите 3 стои. Капандурата по-ми харесва, въпреки, че прозореца съм го захванал близо до билото.Дъги капандури - вертикалните дъги цели , към тях приварени хоризонтални профили. В горния край на вертикалните дъги отвор ф 10мм и парче тръба ф 10 захваната с болтове или приварена към горния хоризонтал на капандурата. Парче винкел 45х45 заобелено по дъгата , отвор ф 10 .Винкелчето захванато за дъгата на оранжерията Провираш тръбата във винквлчето и закрепваш От другата страна също. За Обиране на луфта нанизващ щайби на осичките и от ляво и от дясно. Иам тефлон и правя шайби от 2-3 и 1 мм , за да няма луфт и отварачката не се мъчи и задържа 9ти сезон ще започне с такова 'лагеруване"
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: