• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
dragozow - майстор
Здравейте, започнаха да изпускат, предполагам, че дъската е Grohe, защото структурата е такава, но не съм убеден. Някой дали ще се сети и от къде да купя такива? Пантата я вадих, държи я една пластмасова зегерка между капака и дъската, вътре пантата е пълна с нещо с консистенция на смола.
Изображение
chapara - майстор
Нещо е усрано, в момента в Тему ги има.
hidrazin - майстор
Хм, да не би някой пак да си е купил китайско цукало Grohe и да има поредния проблем с него? :?
:partyman:
dragozow - майстор
Нямам представа, заварено положение е и предполагам само, че е Grohe заради структурата, която е такава, няма надписи по гърнето и дъската. Търсих го като панти, демпфер, излизат разни, но не са същите. В Temu не намирам, ще ходя за дъска май.
dragozow - майстор
В комплекта го няма демпфера за плавното или поне не се вижда по снимките, те пантите са здрави, плавното е проблема.

edit
междувременно разбрах от къде е купувано, от Герака, имало промоция на структури Grohe с различни гърнета и капаци от други производители, писах им, нямат.
chapara - майстор
Значи отиваш на нова. Преди 2,3 години оправих моята, която е дъска биде, но помня само че се беше отчупило едно парче пластмаса и го залепих. Продължава да си работи, вече 10та година. Установих че се е получило от натск за по бързо затваряне, разбира се от женската част на фамилията.
Разглоби я първо, може пък да имаш късмет.
dragozow - майстор
Аз я разкостих снощи, защото съм я оправял, веднъж наместих една зегерка и се оправи. Не е от зегерката този път. Самият демпфер е със специфични засечки, една голяма и две малки и няма шанс май да го намеря май. Каква седалка да купя със забавено, която да изкара повече от две години и да не е 300 лв или да си взема някоя за 50 - 100 лв каквато има в магазина? Ебати и седалката, в един магазин видях демпфери за някакъв модел...250 лв.
chapara - майстор
Аз лично купувам, пазарувам на късмет и той никига не ме е подвеждал.😉
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Панти за тоалетна дъска" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: