Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт окт 29, 2024 9:38 pmkr1100 написа:

Само като прочетете написаното : " В крайна сметка я отворих машината сравнително лесно, но не мога да се докопам до термостата."
трябва да ви светне лампата ,че е бот.
Kakво е ботското в подчертаното?
kr1100 - майстор
ср окт 30, 2024 6:23 amn_a написа:

Само като прочетете написаното : " В крайна сметка я отворих машината сравнително лесно, но не мога да се докопам до термостата."
Отворил машината, а не може да намери термостата./Два са иначе/. Разглобяваш уш, а не знаеш какво търсиш и къде
kozl - майстор
Нямам опит с ботове, но считам, че е нормално за небот, който не може да разглоби пласмасова коруба - да не знае кво е термостат и как да го идентифицира. :roll:
ESPACE - майстор
Защо отговаряте на бот идиот ???
Защото не е бот, а просто технически неграмотен потребител.
ivanovbg - майстор
Само си губите времето. На слепец по рождение се опитвате да обясните какво е цвят.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср окт 30, 2024 7:30 amkr1100 написа:
ср окт 30, 2024 6:23 amn_a написа:

Отворил машината, а не може да намери термостата./Два са иначе/. Разглобяваш уш, а не знаеш какво търсиш и къде
Tи знаеш ли какво е бот?
Нормално и според мен, някой, от поколенията "нация техническа", да сметне някого за бот, особено в случая.
Тук сме все Чичко Тричковци и Дедалчовци, особено обичайните заподозрени!

На други не им пречи, но аз не смея да ползвам по тежки думи, понеже човека не е виновен, а не искам да обидя никого.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на ср окт 30, 2024 7:10 pm, променено общо 1 път.
kr1100 - майстор
ср окт 30, 2024 10:03 amn_a написа:
Tи знаеш ли какво е бот?
Знам . И темата му е първо мнение.
Това е подобие на бот пишещ глупости и , ако не е бот е пълен неграмотник.
Спрете да му давате съвети - ще се утрепе сам
gogo7777 - майстор
Съвета за дългата отвертка е правилен. След това нямам на идея :?
ср окт 30, 2024 6:42 pmkr1100 написа:
ср окт 30, 2024 10:03 amn_a написа:
Tи знаеш ли какво е бот?
Знам . И темата му е първо мнение.
Това е подобие на бот пишещ глупости и , ако не е бот е пълен неграмотник.
Спрете да му давате съвети - ще се утрепе сам
Идиот, глупак, боклук. Това бяха първите ви думи в първата ви публикация тук в тази тема, затова и се отказах да ви отговоря.

Ако имате деца - надявам се, че не сте ги възпитали по подобен начин. Не ми отговаряйте, няма смисъл. Искрено съжалявам такива като вас.

До останалите разбирачи - ако нямате какво хубаво да казвате, по-добре нищо не казвайте. Никой не е роден научен, самозабравили сте се и сте се озлобили поради една или друга причина. Със сигурност има области в които и вие сте гола вода, дано не ви се присмиват така както вие правите.

За първи път отварям кафе машина, нормално е да имам въпроси. Благодаря на отзовалите се.

Тема "Ремонт на еспресо машина (Arielli km-501r)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: