• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
hidrazin - майстор
вт ное 19, 2024 9:01 pmdragozow написа:
...калпавия вносител, че не е поръчал панти и демпфери, а те си сдават в един момент.
Ми те повечето са така... Елементарно. Скапват се пантите - хвърляш дъската. :-D
Иначе не е ясно каква е точно греста в твоите панти. Зависи от теглото на капака.

Прикачен файл:
666.png
666.png (38.49 KиБ) Видяна 880 пъти

Интересно какво ли правят тези с дъски дето нямат такава функция на дъската? Вероятно не ходят до тоалетна! :-D
Аз също. Не отдавам Фнимание на такива ... неща.
От ... не знам колко години съм с червено-розова на точки. :lol: Удобна и здрава.
Мога да си сложа от цяло парче орехова дървесина, с подгрев и музика ама ... що? :?
Успех!
:partyman:
P.S. Намерих при китайците такава грес ама е само "ниско средно и високо" усилие.
Намерих и други дето пише че са за там ама без никакви спецификации.
Иначе демпфери колкото си искаш ама твоя не го видях. Или не съм гледал добре...
dragozow - майстор
Няма го моят.
Иначе ако нещо не ми работи се вбесявам, просто съм си такъв, няма нещо, което да ме промени. Съгласен съм, че е просто една тъпа дъска, купих си друга и въпреки това искам да оправя тази, дори и да не я ползвам и да я хвърля. Трябва да ти метна някоя снимка повредени прахосмукачки роботи какво ги правя, пак ей така за крастата.
chapara - майстор
👍,същия съм, дори да съм на сто %убеден че няма да го ползвам, трябва да е в изрядност!
емовлаха - специалист
вт ное 19, 2024 8:06 pmdragozow написа:
Не ми звъннаха, ще им звънна аз утре. Тези новите също нямат 600 000 ама ще ги питам и тях.

Мога да взема 1 000 000, таман ще е по-стегнато
Не си на зор, та както си решиш, идеята на първия линк беше, че цената е приемлива и можеше да си го комбинираш/смесиш както ти е кеф
dragozow - майстор
Чухме се с тези от първия линк, чакат 750 000 до седмица и ще ми звъннат. Вторите имат 1 000 000, но според тях поне разликата между него и 500 000 е много голяма. Та чакаме да видим, по-малко от 600 000 има риск да е много рядко и да не върши същата работа, а всъщност точно това желе върши работата на забавеното падане, пантата си е панта, здрава е, но явно желето в един момент губи свойства.
fbr - майстор
Б.х тая дъска, поне да се вдигаше автоматично.
емовлаха - специалист
Soft close на кинеф за да не хлопа и пръстчетата на малчуганите да са непокътнати. Може и силиконова смазка както беше показано в клипчето
dragozow - майстор
Дойде масло 750к, махнах старото, сложих новото и нищо, пак изпуска. Върви стегнато на ръка и като я закача на капака йок, не е достатъчно.
емовлаха - специалист
Едната панта е за капака другата за дъската, със различно усилие са лява и дясна, регулирай от гайката със притягане, не е трябвало да чистиш само да добавиш
Последна промяна от емовлаха на пон дек 09, 2024 4:05 pm, променено общо 1 път.
dragozow - майстор
Да, различни са пантите. Гайката я притегнах хубаво, не държи и това е.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

Тема "Панти за тоалетна дъска" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: