Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ср ное 20, 2024 8:57 pmkalin72 написа:
Или ще го продам, и юе взема 600 ватовия, или пък за кво купих тоя генератор, а :)
С твоя генератор ще стартираш совалка.
Глей ко прай въШката- 700вата, но с включена магия!
https://photos.app.goo.gl/zinFDA1xCyxssVZn8
ivanovbg - майстор
ср ное 20, 2024 9:01 pmТрифон П.Трифонов написа:
ср ное 20, 2024 8:57 pmkalin72 написа:
Или ще го продам, и юе взема 600 ватовия, или пък за кво купих тоя генератор, а :)
С твоя генератор ще стартираш совалка.
Глей ко прай въШката- 700вата, но с включена магия!
https://photos.app.goo.gl/zinFDA1xCyxssVZn8
На тая въшка колко време и дават да работи нонстоп? Щот ми казваха, че малките ако работят дълго прегрявали особено на номинална мощност.
ср ное 20, 2024 9:48 pmivanovbg написа:

На тая въшка колко време и дават да работи нонстоп? Щот ми казваха, че малките ако работят дълго прегрявали особено на номинална мощност.
Тая въшка вече е превъртяла играта.
Докато се правеше тренировъчната база на ПС е работила по 24 часа.
Милионник е, Иванов.
Това ме подсети да ѝ сменя маслото и тази година.
Аз да питам, че някъде бях мярнал нещо, но се се сещам дали беше в тази тема или в друга...

Как се справихте с пушещата вратичка на котлите Експерт? :? :lol:
ico_3 - специалист
Здравейте,имам следния проблем,големия шнек не подава пелети,каква може да е причината?Интересното е че като свържа двата кабела шнека работи но като е вързан към горелката се чува че мотора работи но пружината не се върти.
gnt69 - майстор
съб ное 30, 2024 9:37 pmico_3 написа:
Здравейте,имам следния проблем,големия шнек не подава пелети,каква може да е причината?Интересното е че като свържа двата кабела шнека работи но като е вързан към горелката се чува че мотора работи но пружината не се върти.
Дълги пелети си му сложил или е захапал нещо което не е пелети, например желязо. Свързвай двата кабела, махни маркуча от шнека горе и подложи една кофа или торба да минат 5-10 кила пелети. Ако е блокирал шнека вадиш пелетите и намираш виновника дето го блокира. :partyman:
ico_3 - специалист
[quote=gnt69 post_id=1183010 time=1732996053 user_id=74561]
[quote=ico_3 post_id=1183008 time=1732995437 user_id=41172]
[/quote]
Дълги пелети си му сложил или е захапал нещо което не е пелети, например желязо. Свързвай двата кабела, махни маркуча от шнека горе и подложи една кофа или торба да минат 5-10 кила пелети. Ако е блокирал шнека вадиш пелетите и намираш виновника дето го блокира. :partyman:
[/quote]
Всичко това съм го направил.Като свържа двата кабела шнека си работи,но като е свързан с горелката не дори и при празен шнек.
LazarGanev - "Велик майстор"
Замери напрежението, което излиза от платката към шнека дали не е 110В
ico_3 - специалист
[quote=LazarGanev post_id=1183016 time=1733004264 user_id=5782]
Замери напрежението, което излиза от платката към шнека дали не е 110В
[/quote]
Благодаря ще го направя.Ако е така каква може да е причината досега си работеше нормално?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: