Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
пет ное 29, 2024 10:34 pmmika написа:
Адаптер с ДТЗ е сравнително евтино временно решение.
Здравейте, може ли да препоръчате някакъв за първо време, докато намерим решение. Благодаря Ви!
mika - специалист
Имах предвид адаптер, не щепсел, но за съжаление не мога да препоръчам модел.
Мокрите помещения се делят на зони, като в 0 и 1 са забранени контакти на 230V. В зона 2 контактите трябва да са с IPX4 и е добре да го смените, ако не е такъв.
Потърсете в Гугъл за "bathroom electrical zones" и ще добиете представа.
Но hidrazin е прав, че риска от контакт в банята остава, особено при отсъствие на ДТЗ.
MamaMy - майстор
Сполай ти за милите думи lakrizz! Това явно се дължи на факта, че клатиш редовно? Погрижи се да разкараш щепсела и контакта от банята, а щатните копчета които не харесваш са със степен на защита от влага и пръски IP55. И преди да даваш класификации на хората, седни, прочети и се ограмоти преди да те изклати тока. Гарантирам, че ще е за последно. Рестрикциите за мокри помещения и бани съвсем не са случайни. Там си бос, стъпил на пода и мокър. Перфектния проводник. Не ти пожелавам, но е още по гадно да почине твой близък, заради твоята мърльовщина, безхаберие и нехайство. Още повече, че си бил предупреден, но си напсувал този който ти е мислел доброто. Това ще те мъчи цял живот.
Lutchezar - майстор
Не мисля че ще.го видим да влиза пак във форума. Всички тези правила и наредби са писани с кръв и жертви, обаче той започва с опорката "кой спазвал законите в държавата". Не мисля и че ще осъзнае колко е опасно да имало такт в банята. Това е новото безсмъртно поколение, което живее все едно в компютърна игра и се е записало на предното ниво, те затова така и шофират, уви.
Но за следващите които четат темата, всичко е описано правилно и мотивирано.
пет ное 29, 2024 10:26 pmНиколов Н. написа:
=D> :lol: Умните "умници" !
:partyman:
А ти най-красивия.......как ти беше името?!
Според Драго, който "цитира" психиатрите, честата смяна на личността било девиация.

пп. Сетих се;
“Пременил се Илия, пак в тия.„

Да ме прощава градския, просто поговорка!

Тема "Прекъсвач за бойлер ? Моля за съвет!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: