• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
От мобилни телефони до цифрови камери
Baлepu - специалист
На този двигател в случая въртящият момент е ~4N/m(?). Ако предавката е ≥5, идва към заветните 20 (на "двуфазния"). Все пак откъм долна граница, "на кантар". Но щом казвате - да не прави проби. Когато му дойде времето, ще стане ясно дали ще си свърши работа или ще трябва да ползва жокер "обади се на приятел с работеща месомелачка".
Този двигател е вършел работа, когато е ползван (захранван) като трифазен. След "преработката" в монофазен, не става ясно дали, колко и какво е млял или е пускан само на празен ход.
gogo7777 - майстор
При 1400 оборота на мотора, предавката трябва да е доста над 5:1
Ivankakukovska - помощник
пон дек 09, 2024 11:25 amBaлepu написа:
На този двигател в случая въртящият момент е ~4N/m(?). Ако предавката е ≥5, идва към заветните 20 (на "двуфазния"). Все пак откъм долна граница, "на кантар". Но щом казвате - да не прави проби. Когато му дойде времето, ще стане ясно дали ще си свърши работа или ще трябва да ползва жокер "обади се на приятел с работеща месомелачка".
Този двигател е вършел работа, когато е ползван (захранван) като трифазен. След "преработката" в монофазен, не става ясно дали, колко и какво е млял или е пускан само на празен ход.
Мотора е пускан и съм смял към 20 -30 килограма месо миналата година,Върши страхотна работа но тогава гореше кондензатора.Та силата мисля му е достатъчна.За домашна месомелачка за 20-30 килограма ми е достатъчен.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Питане за ел мотор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: