Нека намерим най-тънките цени.
pavelvasilev - специалист
Имам 8 батерии на парксайд по 4Ah и две по 8Ah, затова съм поръчал преходник от парксайд към синята серия бош, по този начин имам преходник от парксайд към hitachi/hikoki че имам акумулаторни инструменти и на тази марка, така оползотворявам батериите на парксайд на макс :)
zz_stefanov - майстор
Работил ли си с този преходник другаде?
пон дек 09, 2024 9:05 pmzz_stefanov написа:
Работил ли си с този преходник другаде?
Да, върши работа, голям кеф е с парксайдски батерии да ползваш всички акумулаторни инструменти с които разполагаш, но все пак има значение как е изработен и от какъв материал за 3D принтера е използван, има такива като че ли са направени с теслата, както и такива които са добре пипнати, има един в FB който само това прави и се е доказал.

Ето снимка на преходника на Hitachi/Hikoki с парксайдска батерия:

Изображение
kozl - майстор
Става ми любопитно как преходника ще се справи със спиране на консумацията от разредена парксайдска батерия :?
вт дек 10, 2024 6:53 amkozl написа:
Става ми любопитно как преходника ще се справи със спиране на консумацията от разредена парксайдска батерия :?
Най-лесно е като натискаш светлинната индикация на парксайдската батерия за някаква ориентация, иначе лично аз рядко ми се е налагало да работя толкова продължително време че чак да свърши батерията, ако се наложи ще ги сменям с друга много преди да изчакам да свършат, имам общо 12 бр батерии и всичките са в отлично здраве, знам как да ги поддържам и експлоатирам правилно :)
вт дек 10, 2024 7:11 ampavelvasilev написа:
вт дек 10, 2024 6:53 amkozl написа:
... как :?
...поддържам и експлоатирам правилно :)
А това става със знаньие, Козлин. На теб дори ти е в повече.
kozl - майстор
Е въпросът беше за преходника, а не за оператора :|
И приемам, че отговорът е - "не се справя".
В крайна сметка отказах в последния възможен момент поръчката за синия бош и за преходника, поръчах : RAIDER RDP-SCG20, 20V, 4500 N - за 169лв, парксайдската батерия ще влезе без преходник, само малко с пиличката ще скося двете ъгълчета на корпуса и ще заспи, нещо не ми се даваха толкова пари за боша та се надявам райдърчето да ми свърши работа, ще го получа в края на седмицата, поръчан и потвърден:

Изображение
resistbody - майстор
Много ми е интересно, дали може да се развие държача за картуша и да се сложи тръба от пистолет за "салам" .... имам доста полиуретан за полагане, и се чудя дали да не взема един подобен...

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: