Приказвай с тия дето са я инсталирали. Тя и моята не е перфектна в модулирането, ама поне се опитва. Твоята като я гледам даже не опитва. Може би е нещо по настройките...
пон дек 09, 2024 12:13 pmbrum написа: Приказвай с тия дето са я инсталирали. Тя и моята не е перфектна в модулирането, ама поне се опитва. Твоята като я гледам даже не опитва. Може би е нещо по настройките...Вече няколко пъти се опитвам,ама не ме отразяват,преди да я инсталират кажи речи всеки ден идваше да следи как правя нещата,докато не взе парите и айде,оправяй се,почвам да се плаша и ако й стане нещо колко ще чакам...
Иначе още като я сложиха питах за това и ми казаха,че не само херцовете да гледам,а и това EEV,е гледам и двете,ама и двете не мръдват-като константа са.
Когато е на БГВ и чак като стигне да речем 50-55° входяща изходяща, тогава леко намаля компресора с около 5-6 херца. Може пък и наистина както каза,това да й е минимума.Но в крайна сметка с подовото не целим голям температура,каквато е на БГВ,а колкото се може по-ниска за да може да е по-икономична.
В крайна сметка аз не се боря да намаля сметките си-колкото толкова.Боря се с машината да може да поддържа температурата подходяща за подовото,не да гони границата на изключване.
Когато промених разликата в градусите на включване и изключване,само първия ден имаше значително подобрение.Равни по време он/оф и малко по-дълги цикли,също и разхода значително падна-13kw за 24 часа,но на следващия ден нещата станаха същите,кратки цикли и 22kw за 24часа. Външните температури еднакви.
Мога да дам още по голяма разлика,но тогава вече много се вдига температурата и съвсем става...
А какво мислиш за втория буфер?