• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
Съвети за начинаещи готвачи.
brum - майстор
Сега има някакъв ILAG дето уж е същото, ама без вредните неща. Бях забравил за тефлона, ама като се обадихте реших да видя какво ползвам по някой от тиганите.
Комплексният тиган.
Изображение
В любимия на Хидрата магазин може да се открие на цена от 46 до към 90-100 пари.
Другаде и над 100. Е, няма такава оферта!

"Покритието е от специална незалепваща технологична керамика, което означава, че може да се готви почти без никаква мазнина."
Имам го около две години вече. Освен че е тиган, замества успешно тенджера и тава за фурната.
В начало си пържих картофите с "гевгира", след това забравих за всичките му допълнителни джаджи, освен капака. Поставката за готвене на пара не става.

Това е тигана!

Понеже почти всички жени обичат палачинки (не знам защо), имам и лек палачинков с керамично/каменно/мраморно покритие.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб дек 14, 2024 8:10 amТрифон П.Трифонов написа:
Понеже почти всички жени обичат палачинки (не знам защо)...
:-) Имам поне две обяснения :-) А дали почти всички мъже обичат пържени тиквички?

Забелязваш ли как, колкото повече неща се купуват, толкова повече се ползва само едно :-)
hidrazin - майстор
съб дек 14, 2024 7:29 amn_a написа:
пет дек 13, 2024 10:03 pmhidrazin написа:
... съдове в кухнята с тефлоново покритие...
(Доколкото разбрах вече не и TEFAL, не го предлага поне от няколко години.)

Абе, на какво си?
Как на какво? На кафе с кафява захар - от истинската. Що питаш?
:partyman:
vencil - специалист
съб дек 14, 2024 8:10 amТрифон П.Трифонов написа:
Комплексният тиган.
Изображение
В любимия на Хидрата магазин може да се открие на цена от 46 до към 90-100 пари.
Другаде и над 100. Е, няма такава оферта!

"Покритието е от специална незалепваща технологична керамика, което означава, че може да се готви почти без никаква мазнина."
Имам го около две години вече. Освен че е тиган, замества успешно тенджера и тава за фурната.
В начало си пържих картофите с "гевгира", след това забравих за всичките му допълнителни джаджи, освен капака. Поставката за готвене на пара не става.

Това е тигана!

Понеже почти всички жени обичат палачинки (не знам защо), имам и лек палачинков с керамично/каменно/мраморно покритие.
Кажи кой е магазина де да го видим тоз тиган, ние от къде да знаем на тая Хидра кой и е любимият магазин.
съб дек 14, 2024 11:46 amvencil написа:
Е как, йЕмаг.Освен това, спокойно можеш да търсиш по картинка. Гуглата те кара право там където е била. Само на бат Кемал не казвай, че рязко ще стане много отворен, горкия!
Препоръчвам тигана, наистина си заслужава.
Гледайте комплектацията преди да поръчате!
ESPACE - майстор
УбаФ тигань но с един съществен недостатък, не става за индукция.
hidrazin - майстор
съб дек 14, 2024 6:02 pmESPACE написа:
УбаФ тигань но с един съществен недостатък, не става за индукция.
Що реши така?
ESPACE - майстор
Ми разгледах спесификациите и понеже нищо не пишеше така реших. Иначе си го пишат изрично. Пък и някак си не ми се вярва на бакър да интегрират в дъното феромагнитна плоча.

За протокола разглеждах само това предложение
https://www.emag.bg/multifunkcionalen-k ... D18Z3FYBM/

Е, явно съм спал като съм гледал. Вижда се и плочата, вижда се и символа
hidrazin - майстор
съб дек 14, 2024 6:16 pmESPACE написа:
Пък и някак си не ми се вярва на бакър да интегрират в дъното феромагнитна плоча.
Бакър НЯМА. Освен евентуално в покритието и ако въобще е бакър.
Какво пишат е ... друга бира. Ся трябвали да обяснявам за катеричките от кутията? :-D

Прикачен файл:
ТиганиЙ.jpg
ТиганиЙ.jpg (68.43 KиБ) Видяна 427 пъти

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

Тема "Тефлонови тигани" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: