• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 56
Всички имаме коли, нали ?
Николов Н. - специалист
"...по терасите в столицата има зелева чорба.....". Друго си е "ученото" :lol:
Да бат кемал! Нали ги знаеш терасаджиите, ти си ви'шист?!
hidrazin - майстор
съб дек 28, 2024 9:24 pmТрифон П.Трифонов написа:
...ти си ви'шист?!
Я не се бъзикай с мен. Тогава обучението и изпитите бяха доста читави.
Шанса такива да вземат диплома беше нищожен.
Е, ставали са и грешки де...
:partyman:
Baлepu - специалист
А ти от кога си вишист с диплома?
hidrazin - майстор
съб дек 28, 2024 10:19 pmBaлepu написа:
А ти от кога си вишист с диплома?
От когато ти никога ти никога не си бил, дори без диплома. Нещо неясно?
:partyman:
P.S. Липсата на образование направо си "крещи":
вишист
Първо направи справка как се пише.
После бягай на училище.
И като се върнеш, тогава ме питай...
Лека нощ!
Baлepu - специалист
Справката е точно над мен. Изял съм апострофа за твой късмет, да има за какво да се хванеш. Е, спаси се от "удавяне" :lol:
В твоите постове редовно има не малко правописни и граматически грешки, но това разбира се не е проблем за теб. Ти виждаш само "сламки в чуждите очи", за които да се хващаш, когато усетиш, че няма дъно под краката ти.
Chefo77 - майстор
Благодаря за помощта или по-скоро за отказването. Взех от колегата едни вериги, които така и не сложих досега. Малко преди Яврово на един баир наблюдавах един пич с Мазда, някакви гуми и такива "вериги" как ги разхвърляше навсякъде. Щом спрях да го изчакам и успях да тръгна на наклона, надали е имало някакво сериозно предизвикателство към тях. С всесезонки на 1 година съм, Бриджстоун.
От Яврово до хижата обаче - само с офроуд машини. 40+ сантиметра сняг "по пътя" в гората, около хижата - до метър.
нед дек 29, 2024 1:01 pmChefo77 написа:
Благодаря за помощта или по-скоро за отказването...
Сичкото е комплексно.
В случая, няма нужда да се неглежира "някакъв пич с мазда".
Гуми, автомобил, гарнитура. Симбиозата е рашаваща за успех, постигане на някакъв резултат или провал.

Със стари зимни отпред и стари летни отзад качих Бакаджика при педя непочистен сняг.
Ауди 80 с вериги отпред остана няколко метра назад. Той ора, аз не съм буксувал с предните.

При други условия бих търсил трактор.
Важното е, че си взел правилните решения, стигнали сте и сте се прибрали живи и здрави.
Имаше ли ток?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
От мой опит, при каране по лед и в сняг, е важно колко ти тежи кракът на газта и колко стискаш геврека
Вериги нямам, но нося лопата
PIP - майстор
Не знам какви са веригите, които се продават сега, но 97г карах такси в Боровец, което беше през повечето време с вериги (метални синджирерни), гумите нямам представа какви са били и без да са пазени си изкараха сезона, като дори са карани и по асфалт. Няма закъсване с тях, не говорим за офф роуд с ниска кола. Тия дни се качвах до Боровец, има около метър сняг и е пълно с нови коли предполагам с добри гуми и шофъори, които не знаят как да карат на сняг.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 56

Тема "" Време ли е да слагаме зимните гуми ? "" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: