• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не си губи времето по мебелните магазини. Идеи ще намериш ж интернет. В магазините всичко е едно и също едно и също...
От мен едно подсказване. Абстрахирай се от готовите монолитни мебели.
Използвай кривата стая и направи нещо ефектно.
Помисли за пространството около прозореца.
Би било добре и малко размери да прикачиш към скицата на стаята.
Като материали и труд ще ти е все едно, но ако вложиш мисъл, ефектът може да бъде класи над!
sasooooooooo - "специалист"
Стефан написа:
Това вече го разбрахме. Явно вече се карате за място на компютъра. Купете си втори, и се регистрирай със собствен ник. Примерно sasаааааааааа
Аз влизам с мнение, само когато Сашо е уморен от вас. :lol: И nick-name не би бил sasаааааааааа, защото си имам име. Приятно ми е да се запознаем - Мария се казвам.
Мога да уверя аудиторията, че форумът нищо не е загубил от това, че не съм регистрирана в него, защото от повечето неща, които вие си пишете, не разбирам нищо и ми се доспива. :-D
Но отвреме-навреме, когато видя, че без моето ценно мнение нещата няма да минат, ще се обаждам! :roll:

NickZ,Радвам се, че си се вразумил за гърба на шкафа. Какво искаш да държиш в този гардероб, който е от лявата страна на секцията?
И предлагам да не си купуваш телевизор, а един хубав плосък монитор, който да е с тунер, за да ти изпълнява ролята и на ТV - хем ще е по-красиво, хем по-практично. Така ще можеш да запазиш височината на етажерките и дори ще има възможност да се поставят по-ниско, ако е необходимо. А относно разположението на въпросните рафтеча - пак ти сам трябва да си прецениш - ако искаш цялата стена може да я направиш стъпаловидно.
Сякаш много идеи ми се насъбраха. Нещо се замислих за малките стенички около прозореца. То това е мястото което първо забелязваш когатото влизаш. Със златния дъб дограмичка и хубави щорички, мисля че може да се мисля и в тази насока... Ще трябва да сложа още някоя друга снимка на самата стая, и някой друг размер...
За дизайн винаги съм бил на мнение, че само жена може да ти посочи правилния път(начин), затова го обсъждам тук и с приятелки :)
Ще гледам да си поразчупя малко виждането, и да измисля нещо друго.
Просто тук, мисля че съвсем се отказах от първоначалната си идея,коята всъщност не е само моя...
Брейй голямо запознанство сте му спретнали тук.... :-D
Здравей,
мислил ли си за следния вариант: разменяне местата на леглото/дивана и секцията. Идеята ми е леглото да отиде зад врата. На срещуположната страна да има бюро (близо до прозореца, осветено отляво - идеално за домашни работи :) ). Вместо сегашния вариант на комбинирана голяма секция предлагам да има отделна секция за техниката, отделен по-голям гардероб и няколко разхвърляни етажерки по стената между тях.
Понеже секцията ще е от два полусвързани или свързани модула, направих горна част само...
Идеята с разменяне на местата не ми допада особено...
Другото което ми дойде на акъла, изобщо да го няма това гардеробче вляво, ще видим какво ще измисля на негово място, може да помогнете с някоя друга идея... Мерси предварително...

Прикачен файл

goren-modul - Copy.jpg
goren-modul - Copy.jpg (25.21 KиБ) Видяна 7101 пъти
Това ще е долния модул. Идеята е зад тези извивки да се вкара малко светлинка за куртоазия (ако може така да се нарече). С малко въображение могат да се съединят двете части... И все пак ми остава мястото на което трябваше да е гардероба, но това не пречи малко да се удалжат нещата или да сложа нещо друго....
Какво ще кажете за новите идеи.
А тази идея съм е взел от снимка която ще е покажа малко по-надолу.
Благодаря на Лилито за линка http://www.hop-mebeli.com/index.php?cid=4&product=322

Прикачен файл

mid_qnica_1.jpg
mid_qnica_1.jpg (29.62 KиБ) Видяна 4243 пъти

Прикачен файл

dolen-modul - Copy.jpg
dolen-modul - Copy.jpg (20.96 KиБ) Видяна 4244 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Довършителни идеи за секция в спалня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: