Ел. инструментите. Консумативи.
емовлаха - специалист
Този модел но съмнявам се да остане

Моторните триони няма толкова бързо да изчезнат. При нас от няколко години секът харвестъри

Китай натиска здраво навсякъде

https://toolshouse.bg/news/3/makita-izv ... ateli.html
https://photos.app.goo.gl/1KXegJu7wiSJvD567

Не бил добре, предадоха колегите.
Така бива ли, Емо?
емовлаха - специалист
Пожелавам на колегите ти да са здравички! Фугореза нищо фатално
Последна промяна от емовлаха на пон дек 30, 2024 1:49 pm, променено общо 1 път.
Благодаря, Емо!
За комина признах грешката. Не зная много хора тук, които имат тази доблест и сила да го направят.
Благодаря, че показа манталитет!
Благодаря за помощта да оправим машината!
Жив и здрав да си!
емовлаха - специалист
Трифоне! Не съм П...а Да кажем, че е първоаприлска Дишай свободно! Шега на патерица не ми е до болница!

Не се наемам!
dragozow - майстор
Като цяло продажбите на триони падат и вървят надолу, дървата ако не са си твои и ги купуваш съвсем не са евтино средство за отопление. На много места вече не може да се топлите на дърва.
емовлаха - специалист
Моторните триони ще останат за ползване в труднодостъпните места или да се помага на харвестъра ако има проблем със поваляне на големи диаметри. Това за работа в гората само се отнася.

Батерията няма да намери място в гората това и производителите го знаят. Ще е само за подръжка на дървета храсти и дооформяне на тревни плоши. Можеби храсторезите на батерия да намерят приложение в страните дето практикуват и самозалесяване за разреждане на растенията.

За домашни дела докъдет мога и може до там, ще се възползвам максимално за да задоволя желанията да ми е мирна главата :)

Весело на Празника от мен!
Kampani - помощник
ЧНГ, гледам и по празниците темата за трионите е била актуална .
Интересно кой моторен трион би задоволил нуждите и желанията на Трифонов и Емо ? :?

@Драгозов, за спадналите продажби на моторните триони съществена заслуга имат също Щил и Хускварна, както и техните вносители в България.
Ясно ли е кога ще стартират пролетните кампании на Хускварна и Щил ?

Засега съм се спрял на Husqvarna 435 II, но се чудя дали да не заложа на нещо по-големичко например Husqvarna 445 II или Stihl MS231.
чет яну 02, 2025 8:17 pmKampani написа:

Интересно кой моторен трион би задоволил нуждите и желанията на Трифонов :?

Засега ........ Husqvarna 435 II, но се чудя .............Husqvarna 445 II ....... Stihl MS231.
Виждам, че освен да четеш и споделяш менюто, скоро резачка няма да си харесаш.
Ако толкова ти е интересно, съвсем лесно би разбрал какво ме задоволява.
Демонстрираш добра ориентация в едно от мненията си и не мога да си обясня как не си разбрал до сега.
Лалко повече чужди споделя.

Купи си машина от Драгозов!
Ако той самият се е ориентирал относно нуждите ти, би направил добра оферта.

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: