Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Понеже нямаше какво да си купя от Лидл (влязох машинално, по път ми е), забърсах аку работния фенер. Не помня как го бяха формулирали. Поредната ми тъпа покупка
За да го вкл трябва да пипна нещо по батериите, а за това е нужно да развия две ситни бол'чета... Обаче пък, ръбатата дръжка пада само като погледна един як червен бутон. Всичко му се върти с готино щраканье... В резюме, прилича на детска играчка, реплика на трансформърс... Идеален е за заигравка на момченца
17.99 Parkside ;-)

Прикачен файл

ф.jpg
ESPACE - майстор
:-D :lol:
Прикачен файл:
2024-12-30_184917.jpg
2024-12-30_184917.jpg (111.63 KиБ) Видяна 739 пъти
Последна промяна от ESPACE на пон дек 30, 2024 6:53 pm, променено общо 2 пъти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пон дек 30, 2024 6:49 pmESPACE написа:
:lol: :lol:

Имаше поне петдесетина, предиобяд, Русе, Център...
Купувме, бързаме преди да се обезценят парите, знаеш
ESPACE - майстор
пон дек 30, 2024 6:41 pmn_a написа:
Понеже нямаше какво да си купя от Лидл (влязох машинално, по път ми е), забърсах аку работния фенер.
Това на снимката която си прикачила ли е фенера? Защото пише 4х1,5V AA. Кое му е акумулаторното?
И ако е с истински 2х5W COB ще изсмуква 4бр. алкални за час.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пон дек 30, 2024 6:53 pmESPACE написа:
пон дек 30, 2024 6:41 pmn_a написа:
Понеже нямаше какво да си купя от Лидл (влязох машинално, по път ми е), забърсах аку работния фенер.
Това на снимката която си прикачила ли е фенера? Защото пише 4х1,5V AA. Кое му е акумулаторното?
И ако е с истински 2х5W COB ще изсмуква 4бр. алкални за час.

Пише 2 часа, с е'ната лампа 4 часа

Прикачен файл

b.jpg
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Аз постоянно купувам батерии, аку, не е проблем, :-) обаче нямам толко' ситна отверка :-)
ESPACE - майстор
4 часа светене с 5W. Бърза сметка показва 20Wh необходими. 4 бр алкални среден клас са по 2000mАh. Или 6V по 2A =12Wh и това при идеални условия, реално максимум 10 при такъв разряд.
Та реално час с двата диода, два часа с един. Ако свети повече значи диодите не са 5W. A може и да са но да не ги пържат на мах, а само на 50% :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пон дек 30, 2024 7:03 pmESPACE написа:
4 часа светене с 5W. Бърза сметка показва 20Wh необходими. 4 бр алкални среден клас са по 2000mАh. Или 6V по 2A =12Wh и това при идеални условия, реално максимум 10 при такъв разряд.
Та реално час с двата диода, два часа с един. Ако свети повече значи диодите не са 5W. A може и да са но да не ги пържат на мах, а само на 50% :-D
Е, за мен това няма значение. За инцидентно ми е. Но наистина ми звучи тъпо, още повече с твоите разяснения
Няма да ми е мъчно, децата като я съсипят
пишман_майстор - майстор
Т.е. за да се сменят елементите, се налага малка кръстата отвертка .
Нещо :? .... не е съвсем най-удачното решение, но каквото-такова.
Предполагам дори и без винтчето, ще се закопчава капачето.
Lutchezar - майстор
Скоро попаднах в нета на подобна драма с друга джаджа на батерия и винтче на капачето.
Според мен е еврозащита от деца, да не лапнат батериите.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: